25. september 2021
Mullerup Havn får egen sauna fra september til glæde for lokale vinterbadere og andre, der trænger til lidt forkælelse.
gallery icon

Se billedserie

Mullerup Havn får egen sauna fra september til glæde for lokale vinterbadere og andre, der trænger til lidt forkælelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinterbadere i Mullerup får egen sauna

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinterbadere i Mullerup får egen sauna
Kalundborg - 31. juli 2021 kl. 18:34
Af Thomas Rye

Foreningen Mullerup Vinterbadere har fået alle tilladelser og detaljer på plads og er klar til at åbne deres sauna på Mullerup Havn fra den 1. oktober.

Situationen er lidt speciel. Foreningen Mullerup Vinterbadere har 113 betalende medlemmer og er klar til at opstille egen sauna på Mullerup Havn fra oktober i år, men foreningens medlemmer har endnu ikke været samlet på noget tidspunkt siden den stiftende generalforsamling.

- Foreningen blev stiftet i slutningen af januar 2020, lige før coronaepidemien brød ud, så vores muligheder har været begrænsede. Heldigvis har medlemmerne holdt ved og troet på projektet, og efter de sidste detaljer omkring saunaen kom på plads, har vi for alvor oplevet medlemsfremgang, fortæller Ann Bender Petersen fra foreningen.

Saunaen har været et stort ønske i foreningen siden stiftelsen, og med støtte fra Kalundborg Kommunes Få det fikset-pulje, Trelleborg Fonden Sydbank og Friluftsrådet er det lykkedes at finde de godt 218.000 kroner til indkøb og installation af saunaen.

- Der er tale om en fem meter lang, mobil tøndesauna med plads til mellem 12 og 14 personer ad gangen. Medlemmer af Mullerup Vinterbadere kan frit benytte sig af saunaen, mens dagsgæster betaler 50 kroner hver gang, de bruger den, fortæller Ann Bender Petersen.

- Vi håber selvfølgelig, at foreningens medlemmer bliver glade for den, men også sejlere og andre besøgende på havnen kan få glæde af den siger, Ann Bender Petersen.

Saunaen indvies officielt den 1. oktober.

- Tidspunktet er rigtig godt. Det er lige, når sæsonen for vinterbadning officielt bliver skudt i gang. Nu er vi så spændte på at se, hvor meget saunaen vil blive brugt, siger Ann Bender Petersen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk