25. oktober 2021
Vinterbaderne på Reersø kan nu se frem til at kunne klæde om uden at blive drivvåde i regn- eller snevejr. De har fået lov til at låne en nøgle til kommunens toiletbygning.
Vinterbaderne på Reersø kan nu se frem til at kunne klæde om uden at blive drivvåde i regn- eller snevejr. De har fået lov til at låne en nøgle til kommunens toiletbygning.
Foto: Maja Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinterbadere får nøgle til toiletbygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinterbadere får nøgle til toiletbygning
Kalundborg - 02. december 2010 kl. 14:23
Af Maja Andersen
REERSØ: Et par friske damer tager hver dag et par svømmetag ud for den offentlige strand. Men indtil onsdag havde de endnu ikke fået en mulighed for at få tag over hovedet, når der skal tøj på i sne, regn og blæst.

- Kommunen kunne jo sætte et læskur op, der kan tages ned igen, når det bliver forår. Det er jo ikke noget, der koster en bondegård. Ellers bliver vi nødt til at drikke alt for meget Gammel Dansk, hvis vi skal holde os varme, joker Conni Hornemann.
Kommunen udlåner en nøgle
Sjællandske har talt med Johan Ib Hansen, chef for Vej, Park og Ejendom, om en løsning.

- Jeg har undersøgt sagen. Og vinterbaderne kan få udleveret en nøgle hos ejendomsservice. Det ville jeg også have fortalt dem, men damen, der ringede, efterlod ikke sit telefonnummer, oplyser han

Vinterbaderne på Reersø glæder sig over muligheden og vil hurtigst muligt hente en nøgle hos ejendomsservice i Svebølle.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk