9. april 2020
Vidner forhindrede natten til mandag et indbrud i Svebølle Kiosk, og tilbageholdet indbrudstyven, en 47-årig mand fra Kalundborg, til politiet ankom. Arkivfoto
Vidner forhindrede natten til mandag et indbrud i Svebølle Kiosk, og tilbageholdet indbrudstyven, en 47-årig mand fra Kalundborg, til politiet ankom. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner forhindrede indbrud i kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner forhindrede indbrud i kiosk
Opdateret 19. august 2019 kl. 13:00
Kalundborg - 19. august 2019 kl. 10:12
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til mandag klokken 00.31 forsøgte en 47-årig mand fra Kalundborg at bryde ind i Svebølle Kiosk. Manden forsøgte at knuse en rude i kioskens hoveddør, men inden han nåede længere med sit forehavende blev han råbt an af vidner.

arrow Læs også: Unge i totterne på hinanden ved sygehus

Ejeren af kiosken kom til stedet, hvor han også forsøgte at forhindre indbruddet. Indbrudstyven angreb i den forbindelse kioskejeren og slog ham i ansigtet. Den mistænkte blev herefter tilbageholdt af andre vidner på stedet indtil politiet kom frem.

Den 47-årige var stærkt påvirket af spiritus og havde skader på sin fod, formentlig på grund af spark mod kioskens ruder. Han blev derfor taget med på skadestuen, hvor han fik behandling. Herefter blev han afhørt på stationen, hvorefter han blev løsladt. Han er fortsat sigtet i sagen, og vil høre mere fra politiet når sagen skal afgøres.

arrow 23-årig fik knytnæveslag, da han spurgte efter lighter
19. august 2019 kl. 10:36 Opdateret: kl. 10:36

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk