23. september 2020
Rute 22 var spærret for al trafik fra klokken 21.15 til 0.45 natten til torsdag. En blev dræbt og to personer kvæstet ved ulykken. Her ses personbil og hestetrailer, der blev ramt af den 31-årige. Foto: Presse-fotos.dk
Rute 22 var spærret for al trafik fra klokken 21.15 til 0.45 natten til torsdag. En blev dræbt og to personer kvæstet ved ulykken. Her ses personbil og hestetrailer, der blev ramt af den 31-årige. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner: En meget voldsom ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner: En meget voldsom ulykke
Opdateret 16. januar 2020 kl. 12:46
Kalundborg - 16. januar 2020 kl. 11:28
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ulykken tæt på Strandvej syd for Høng midt på aftenen onsdag var meget voldsom. Det har vidner forklaret politi og redningsmandskab på ulykkesstedet, hvor en 31-årig mand blev dræbt. To personbiler blev totalskadede, da den 31-årige i følge vidneudsagn foretog en overhaling, hvorefter han ramte en personbil med hestetrailer.

arrow Læs også: 31-årig trafikdræbt: Fjerde ulykke på kort tid

Om de nærmere omstændigheder omkring ulykken siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard:

- En bilinspektør blev tilkaldt til at foretage undersøgelse af uheldsstedet og de implicerede køretøjer. Den foreløbige konklusion på undersøgelserne er blevet, at den omkomne mand var en 31-årig fra Slagelse, som i forvejen var frakendt kørekortet. Han var fører af en mindre personbil i nordlig retning og ifølge vidner i færd med at foretage en overhaling, da han på en lige vejstrækning stødte frontalt ind i den modkørende personbil med tilkoblet hestetrailer. Rutinemæssigt har politiet fået udtaget blodprøve af den omkomne til nærmere undersøgelse for både alkohol/euforiserende stoffer. De pårørende til den 31-årige er underrettet om dødsfaldet, siger Martin Bjerregaard og tilføjer, at politiet genåbnede rute 22 for trafik klokken cirka 0.45.

Det fjerde uheld

Ulykken i aftes er den fjerde alvorlige ulykke på to måneder:

16. november: Et trafikuheld spærrede hovedvejen - Rute 22 - mellem Gørlev og Høng i begge retninger. Uheldet skete ved Gørløv Landevej/Rye Byvej i Rye.

Ifølge politiet var to biler involveret i uheldet og en eller flere personer fastklemt. Dog kom ingen alvorligt til skade.

2. juledag, 26. ­december: Politi, brandvæsen og ambulancer blev sidst på eftermiddagen kaldt til færdselsuheld på Gørlev Landevej ved Høng, hvor en personbil var væltet om på taget. Føreren af bilen var muligvis påvirket. Uheldet skete på Gørlev Landevej ved krydset Toelstangsvej. Vejen spærret for al trafik, mens oprydning pågik.

En personbil kørte mod syd på Gørlev Landevej, da føreren mistede herredømmet over bilen og fortsatte over begge helleanlæg på begge sider af krydset til Toelstangsvej. Bilen fortsatte ud i rabatten og rullede rundt på taget. To personer i bilen slap med skrammer.

Gørlev Landevej var spærret for al trafik i 35 minutter.

4. januar: To helikoptere, flere ambulancer, læger, politi og mandskab fra Vestsjællands Brandvæsen tilkaldes 21.19 efter alarm til trafikulykke på Gørlev Landevej mellem Toelstangsvej og Flaskevejen vest for Høng. To mænd på 26 og 21 år er slynget ud af en personbil, der vælter rundt og lander 100 meter inde på en mark. Søndag meddeler Odense Universitetshospital, at den 26-årige mand er afgået ved døden.

Alvorligt skadet

Den 21-årige mand fra ulykken den 4. januar er fortsat indlagt på Rigshospitalet - og med alvorlige skader, bekræfter Martin Bjerregaard fra Midt og Vestsjællands Politi.

Vejdirektoratet har tidligere til avisen oplyst, at man er opmærksom på ulykkerne på rute 22. Hvad der konkret skal ske, er der endnu ikke taget stilling til, siger Vejdirektoratets pressechef, Martin Østergaard.

arrow 31-årig mand er død efter alvorlig trafikulykke ved Høng
16. januar 2020 kl. 05:30 Opdateret: kl. 07:39
arrow Video: Person livløs efter alvorlig trafikulykke
15. januar 2020 kl. 22:01 Opdateret: kl. 22:25
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk