29. oktober 2020
Roya Attaei fra Kalundborg er med rap, naturlighed og sødme gået videre fra X Factor audition til »5 Chair Challenge«. Foto: Blu/TV 2
gallery icon

Se billedserie

Roya Attaei fra Kalundborg er med rap, naturlighed og sødme gået videre fra X Factor audition til »5 Chair Challenge«. Foto: Blu/TV 2
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Videre i X Factor: Et skridt tættere på rap-drømmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Videre i X Factor: Et skridt tættere på rap-drømmen
Kalundborg - 23. januar 2020 kl. 18:18
Af Stefan Andreasen

16-årige Roya Attaei fra Kalundborg, der fik ja fra alle dommerne og gik videre fra audition i X Factor til »5 Chair Challenge«, drømmer om at blive professionel rapper.

Den første af tre gange »5 Chair Challenge« sendes den 25. januar på TV 2.

Roya Attaei rappede sig til sin audition - med håndtegn, gyldne kæder om halsen, grøn bandana på hovedet og vakse moves - videre fra X Factor-­audition med sin version af den amerikanske rap-stjerne Saweeties gennembrudshit »Icy Girl«.

Dommerne var begejstrede, for det de så og hørte.

Oh Land glædede sig over, at Roya Attaei ikke manipulerede med sin stemme i rappen men var sig selv; Ankerstjerne hæftede sig også ved Royas sødme og naturlighed i den seje rap.

Thomas Blachman bemærkede, at Roya Attaei var lidt sørøver-agtig at se på med bandana på hovedet.

Men det var ikke sørøver-looket, hun var gået efter - hun var bare sig selv, konstaterede Roya Attaei.

Det er hendes drøm at blive professionel rapper - der er brug for flere kvindelige rappere, mener hun, inspireret af super-stjerner som Nicki Minaj og Cardi B.

Drømmen blev grundlagt, da hun hørte rapperen Tupac for første gang som syv-årig på det asylcenter, hvor hun og hendes familie boede efter at være flygtet fra krigen i Afghanistan, fortæller Roya Attaei til TV 2.

Roya Attaei har gået lidt til hiphop-dans i 3. klasse men har ellers lært sig de seje danse-moves ved at studere dansere på internettet.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk