16. december 2018
Servicen bedømmes også af de fire dommere - og af de spisegæster, der også var med til oplevelsen.
gallery icon

Se billedserie

Servicen bedømmes også af de fire dommere - og af de spisegæster, der også var med til oplevelsen.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og fotos: Næs vandt over Rønnede Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og fotos: Næs vandt over Rønnede Kro
Opdateret 19. marts 2018 kl. 13:12
Kalundborg - 19. marts 2018 kl. 11:29
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Restaurant Næs, Kalundborg, er videre til finalen i konkurrencen Bedst på Sjælland 201 efter sejr over Rønnede Kro søndag.

arrow Læs også: Restaurant Naes finaleklar

Det stod klart i aftes efter en særdeles flot dyst mellem de to restauranter, der - efter lodtrækning - konkurrerede på Næs med den smukkeste udsigt over Kalundborg Fjord.

Den bemærkede gæster og dommere, men næppe de to holds fokuserede deltagere. Næs havde fire i køkkenet og fire på gulvet, mens Rønnede Kro havde fem i køkkenet og tre på gulvet.

I køkkenet blev der arbejdet uden synlige tegn på stress. Alle har trænet og ved præcis, hvad de skal, mens der produceres snacks, forretter, hovedretter og desserter. De ledsagende vine talte også med i den samlede bedømmelse, ligesom servicen gjorde det.

På snack-området var især en kammusling med syltet selleri, frossen kærnemælk og citronmelisse (Rønnede Kro) og en Røsnæs-pizza (Næs) hver især store, positive overraskelser smagsmæssigt.

Rønnede Kro havde forret med havtaske med stenbiderrogn, hvor Næs havde pighvar med selleri, letrøget østers og kammuslinger.

Hovedretten fra Rønnede var lammebrisler med ramsløg og blanquette, hvor Næs serverede grillet højreb af okse, løg og mættet sauce.

Desserterne var Rønnede Kros youghurt med blodappelsin og jernurt, og Næs satsede på rabarber, hvid chokolader og ingefær-is, der blev rundet af med kaffe med sødt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk