16. januar 2019
Street O?laiski gik i spidsen og leverede musikken til den store Lions Cup 2018-indmarch fredag aften fra Klostertorvet gennem Kalundborgs bymidte. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Street O?laiski gik i spidsen og leverede musikken til den store Lions Cup 2018-indmarch fredag aften fra Klostertorvet gennem Kalundborgs bymidte. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Kæmpe Lions Cup-indmarch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Kæmpe Lions Cup-indmarch
Kalundborg - 18. maj 2018 kl. 20:06
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften gik Street O'laiski i front, da de mange deltagende hold i Lions Cup gik i optog gennem Kalundborgs bymidte. Med næsten 2000 tilmeldte børn til den 36. Lions Cup i Kalundborg fyldte gæsterne godt i bybilledet, og det kommer til at vare pinsen over.

Deltagerne spiller om flotte præmier, pokaler og medaljer, og de har mulighed for at se og opleve en masse udover fodbold, for eksempel har de gratis adgang til svømmehal, drønende diskotek lørdag aften, og der er skaterbane og beachvolley til fri rådighed ved stadion.

Den store Lions Cup indmarch begyndte klokken 19 fra Klostertorvet, og samtlige deltagende hold var blevet opfordret til at deltage og møde op med kampråb og højt humør på ruten gennem bymidten.

Lions Cup 2018 foregår flere steder på byens fodboldbaner, og på det grønne område ved Munkesø Stadion vil der være opstillet et telt, hvor der er mulighed for at hygge sig, og pladsens udsalgssteder for øl, vand, pølser, kebab, slik og is vil være åbent, indtil alle kampe er afviklet.

Forældre-campingen ligger i forbindelse med banerne på Gisseløre Stadion. Og til de mange spillere er der sørget for gode indkvarteringsforhold på byens skoler, hvor der er store grønne områder beliggende ved hver skole med mulighed for boldspil og andet.

Når der er brug for nye kræfter og energi gennem et veldækket bord med ungdomsvenlige retter, så er kantinen på Kalundborg Gymnasium leveringsdygtig i hele pinsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk