30. maj 2020
Forårsopvisningen viser gymnastikkens alsidighed, og det er en opvisning, hvor alle kan være med.
gallery icon

Se billedserie

Forårsopvisningen viser gymnastikkens alsidighed, og det er en opvisning, hvor alle kan være med.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Forventningsfuld forårsopvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Forventningsfuld forårsopvisning
Opdateret 02. marts 2019 kl. 16:43
Kalundborg - 02. marts 2019 kl. 15:58
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DGI Midt- og Vestsjælland havde lokket med en fantastisk oplevelse som tilskuer til den store forårsopvisning i Kalundborg Hallerne fredag, lørdag og søndag. Dét ret store løfte blev bestemt ikke brudt, og stemningen i begge haller var intens, højlydt og festlig.

Det er en af årets absolut største dage i Kalundborg Hallerne med et besøgstal på flere tusinde, og det prægede også området udenfor hallerne med et parkeringspres ud over det sædvanlige. Også den store græsplæne mellem hallerne og Ruinparken kom i brug.

Inde var der propfyldt med spændte gymnaster, som trippede for at komme på gulvet, og de mange tilskuere, som typisk er familie og venner. Både den hårdtpumpede diskomusik og den spændte stemning blandt de unge deltagere var nærmest til at tage og føle på. Det udløste endnu mere energi hos de udøvende på opvisningsgulvet, som igen løftede stemningen endnu et hak på publikumsrækkerne.

Deltagerne får rigtig god opbakning fra de mange fyldte rækker med tilskuere. Stemningen er i top, og man klapper også af de andres børn. Alle klapper, og der bliver også piftet og råbt opmuntrende ord.

Det er selvfølgelig ikke kun på tilskuerpladserne, at man får en oplevelse til forårsopvisningen. Det gør man i høj grad også på opvisningsgulvet, hvor både små og store mærker suset i maven, når de taktfaste klap lyder mod gymnasterne fra DGI Midt- og Vestsjælland, når de går på gulvet for at vise, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen.

Til forårsopvisningerne oplever man altid ny inspiration og kan også mærke glæden ved gymnastikkens mange traditioner. Alle kan være med, så uanset om man går til forældre/barn-gymnastik, rytme/dans, er springgymnast, seniorgymnast eller deltager på et fitnesshold, kan man gå på gulvet til en af vores opvisninger - eller bare få en skøn gymnastikoplevelse blandt publikum.

Ved forårsopvisningen i Kalundborg kunne publikum både opleve lokalforeningshold, landsdelshold og efterskoler fra hele landet.

DGI oplyser, at forårsopvisningerne er en oplagt mulighed for at opleve gymnastikkens alsidighed og møde mennesker fra alle hjørner af landsdelen.

Alle vegne i Kalundborg Hallerne løb børn og legede på kryds og tværs, mens de ventede på at skulle i aktion på gulvet, så også den DGI-melding var til at regne med.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk