21. juli 2019
Der var godt humør hos deltagerne i starten af løbet. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Der var godt humør hos deltagerne i starten af løbet. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Deltagerrekord til maraton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Deltagerrekord til maraton
Kalundborg - 13. januar 2019 kl. 12:10
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

273 havde meldt sig til løbet på forhånd, og med de sidste tilmeldinger lige op til løbets start klokken 10 søndag, blev det til rekord med 284 deltagere.

Formand for 5 Tårns Motion Erik Johnsen fortalte, at der var omkring 50 flee deltagere end sidste år til løbet, som udover maratondistancen, også har halvmaraton og 10 kilometer.

Ruten går fra klubhuset i Ellingelund ud til Nostrup på Røsnæs og tilbage igen. For maratonløberne skal ruten løbes to gange. Der var også mulighed for at gå både 10 kilometer og halvmaratonruten.

På ruten skulle løberne blandt forcere »dræberbakken« Bøgebakken.

Mange af deltagerne har været med før. Blandt andre den 54-årige svensker Niclas Dia fra Kristinehamn, som kører 630 kilometer hver vej for at deltage i løbet. Det var hans maratonløb nummer 138.

- Det var mit andet maratonløb, jeg deltog i, og det er hyggeligt at komme tilbage og se folk, som man kender, fortalte han.

Denne gang havde han taget en overnatning på Kalundborg Vandrerhjem, som havde lavet et godt tilbud i forbindelse med løbet.

Der var depot på ruten og ved klubhuset med blandt andet varm kakao, og efter strabadserne var der varm suppe til løberne.

For to år siden fik deltagerne en snemandsmedalje. Sidste år blev familien udvidet med snemandskone/barnmedalje og i år har familien fået bygget igloo.

- Næste år får løberne onkel Snowie med slædehund, sagde Erik Johnsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk