23. oktober 2019
Juletræstænding på Klostertorvet. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Juletræstænding på Klostertorvet. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Santa Claus kom til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Santa Claus kom til byen
Opdateret 30. november 2018 kl. 22:48
Kalundborg - 30. november 2018 kl. 18:51
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som traditionen byder sig, var der fredag fakkeltog gennem Kalundborg og juletræstænding på Klostertorvet af selveste julemanden. Den gamle nissefar var i hopla, da han steg ud af sin kane, mødtes med julemor og krammede børn i massevis på torvet, der var kulsort af mennesker og næsten-decembermørke.

Efter utallige kram, smil og vink til de lidt mindre modige småbørn, kom han frem til kranen, der skulle løfte ham op til toppen af juletræet. Her skulle han tænde træet med den fakkel, han fik overrakt af en hjemmeværnsmand.

- Ho, ho, ho. Er I klar til at tænde juletræet spurgte han ud til Klostertorvet, mens han hang over os i mørket, kun lyst op af faklen og et spotlight fra den lastbil, kranene stod på.

- Jaaaaa, gjaldede det fra børn og barnlige sjæle på torvet.

Fakkeltoget var blevet ført an af Ruds Vedby Garden, der for manges vedkommende var iført hvide strømpebukser med glimmer, hvilket fik en iagtager til meget rammende at konstatere »hold kæft, det må være koldt«. Da optoget kom frem blev det budt velkommen af Kor-B fra Musisk Skole, der meget passende indledte med Santa Claus is coming to town.

Koret var også med, da julemanden efter at have tændt træet fik det meste af Klostertorvet til at synge med på Kender I den om Rudolf. Det var der mange, der gjorde, og der var i det hele taget en god dosis julestemning at få på torvet fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk