25. november 2017
Studeræs på Mineslund søndag. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Studeræs på Mineslund søndag. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Kåde stude løb forårsløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Kåde stude løb forårsløb
Kalundborg - 23. april 2017 kl. 17:39
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tusindevis af mennesker fra nær og fjern valfartede søndag til Mineslund på Asnæs ved Kalundborg for at opleve knap halvandet hundrede forårskåde stude blive sluppet ud på græs.

Igen i år var der bygget en stor legeplads af halmballer til børnene, mens de voksne kunne få sig en øl og en burger med kød fra Mineslunds egne kreaturer, og der var god gang i begge forlystelser, for studeræset på Mineslund er med årerne blevet en enorm publikumsattraktion.

Til alt held lod de 120 stude og 25 ammekøer, som søndag blev sat på græs sig ikke mærke af det store publikum. De sprang ubesværet ud i det grønne græs, hvor nogle gav sig til at stange efter hinanden i bare kådhed, mens andre med tydeligt velbehag gav sig i kast med at fortære det friske grønne græs.

Det er 12. gang, at der holdes studeræs på Mineslund. Præcis hvor mange gæster der kom til Asnæs søndagvar det svært at få et overblik over, men sidste år rundede besøgstallet 4.000, og umiddelbart virkede det som om, at der var mindst lige så mange gæster i år.

Knap kvart over tolv var studene på græs, hvorefter det var de mange tilskueres tur til at bevæge sig. Den store flok spredtes med forbavsende hurtighed, og snart efter havde ammekøer og stude Mineslund for sig selv. Indtil næste år.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk