20. januar 2019
- Vi efterlyser flere frivillige, lyder det fra Jørgen Pedersen.
- Vi efterlyser flere frivillige, lyder det fra Jørgen Pedersen.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Gerne flere natteravne i nattelivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Gerne flere natteravne i nattelivet
Opdateret 24. november 2015 kl. 21:56
Kalundborg - 24. november 2015 kl. 21:16
Af Susanne Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den senere tid er det kun blevet til enkelte ture i nattelivet i Kalundborg for de lokale natteravne, men det skal der ændres på, ifølge formanden Jørgen Pedersen. Dertil kommer, at de fremover vil gå deres ture tidligere på aftenen for at få kontakt med de meget unge.

- Vi tror, der er et behov for at hjælpe de meget unge, som færdes ude om aftenen, siger Jørgen Pedersen og tilføjer, at det nok også er lettere at få frivillige til at være med, når turene rundt i midtbyen foregår tidligere end nu, hvor Natteravnene først mødes ved midnat.

Han efterlyser frivillige, der har lyst til at være med til at gøre byen mere tryg for de unge. Flere har allerede meldt sig, og nye er bestemt også velkommen. Ønsket er så mange frivillige, at der er mandskab til at gå både fredag og lørdag.

Natteravnene var med på Kalundborgmessen, og interessen for deres arbejde var meget stor. På standen fik de under messen ca. 15 henvendelser, og over halvdelen af de interesserede har allerede været på gaden.

- Vi går i midtbyen, fortæller Jørgen Pedersen, som har været formand gennem flere år. Han blev aktiv, da Natteravnene startede for knap 15 år siden, og ifølge ham er det væsentligt, at Natteravnene er med i gadebilledet, for de gør en forskel for de unge.

Natteravnene bliver meget ofte kontaktet af unge, når de mødes på gaden, og han oplever meget mere ro i gaderne i Kalundborg sammenlignet med, da Natteravnene startede.

- Der er ikke så mange fulde unge, og der er heller ikke så mange, der vil slås. De unge i dag er meget mere fornuftige, fremhæver han.

Natteravnene i Kalundborg er på gaden, når der holdes elevfester på byens gymnasier og under den årlige byfest. De er også med, når Kalundborg'Rocker indtager Gisseløre. Desuden lægger man ruten forbi Gisseløre i sommermånederne, hvor mange unge hygger sig på stranden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk