20. januar 2019
Troels Køhl Hoby-Hansen har lyd- og lys-firmaet Troels A/S i Føllenslev - her på scenen på Kaludnborg Rock?er. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Troels Køhl Hoby-Hansen har lyd- og lys-firmaet Troels A/S i Føllenslev - her på scenen på Kaludnborg Rock?er. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdensklasse-lyd på Kalundborg Rock'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensklasse-lyd på Kalundborg Rock'er
Kalundborg - 10. august 2018 kl. 14:04
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Supergrupper som Metallica kræver det, Roskilde Festival er gået over til det, og nu er også Kalundborg Rock'er - takket været det lokale lydfirma Troels A/S - gået over de eksklusive højttalere fra Meyer Sound, der regnes for verdens bedste.

Meyer Sound kører med store, tunge højttaler-kabinetter, så det er en stor og markant tungere højttalerfront, der i år er hængt op i riggen på Store Scene på Gisseløre, klar til at levere det fornemme lydbillede til gæsterne på Kalundborg Rock'er.

- Der er ikke gået på kompromis med noget som helst i det her anlæg. Køb af højttalerne fra Meyer Sound - Milo, Mina, LFC1100 og Galaxy - har helt klart været vores største investering. Det vil kunne mærkes og høres, siger Troels Køhl Hoby-Hansen, der fredag - sammen med sine lydfolk var i aktion for at finjustere lydbilledet forud for åbningen af Kalundborg Rock'er kl. 15.30 med rapperen Skinz.

Senere på året skal de blandt andet lave lyd for Kim Larsen til store koncerter.

Det er første gang, Troels A/S står for al lyd på Kalundborg Rock'er.

- Blæsten kan måske drille os en lille smule bagerst på festivalpladsen fredag, men ellers skulle der ikke være de store problemer, siger Troels Køhl Hoby-Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk