19. januar 2020
Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussens afgang var emnet, da Venstres kommuneforening holdt møde i Ubby. Foto: Anders Ole Olsen
Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussens afgang var emnet, da Venstres kommuneforening holdt møde i Ubby. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre debatterede Løkkes afgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre debatterede Løkkes afgang
Kalundborg - 11. september 2019 kl. 16:27
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 60 medlemmer af Venstre i Kalundborg fandt tirsdag aften vej til Ubby Forsamlingshus. Her var de indkaldt til orienteringsmøde af kommuneforeningsformand Max Hansen, med det formål at skabe klarhed over hvordan Venstre var endt i en situation hvor både formand Lars Løkke Rasmussen og næstformand Kristian Jensen på en gang forlod partiet.

Borgmester Martin Damm har kunne følge sagen fra nærmeste hold som medlem af partiets hovedbestyrelse, og gav på mødet sin udlægning af sagen.

- For de menige medlemmer, der har måtte følge udviklingen gennem medierne, hvor forskellige kommentatorer har kommet med mere eller mindre korrekte udlægninger af situationen i Venstre, har det været svært at danne sig et overblik over, hvad det var som virkeligt hændte. Det var det som vi forsøgte at skabe klarhed over på mødet, fortæller han.

Borgmesteren oplevede stemningen på mødet som positiv og fremadrettet.

- Der var spørgsmål, men de blev stillet i en god konstruktiv ånd, og jeg mener vi havde en god debat på mødet, siger Martin Damm.

Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen trak sig som henholdsvis formand og næstformand for Venstre efter et hovedbestyrelsesmøde den 31. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk