24. juli 2021
Iben Hjejle og Signe Lindkvist har rottet sit sammen om et nyt, skrupskørt »Sitter Show«, som gæster Kino Den Blå Engel på danmarksturnéen. PR-foto
Iben Hjejle og Signe Lindkvist har rottet sit sammen om et nyt, skrupskørt »Sitter Show«, som gæster Kino Den Blå Engel på danmarksturnéen. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanvittigt varieté-show med Hjejle og Lindkvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanvittigt varieté-show med Hjejle og Lindkvist
Kalundborg - 22. juli 2021 kl. 19:47
Af Stefan Andreasen

Iben Hjejle og Signe Lindkvist, som står bag én af landets mest populære podcast »Sitter« - opkaldt efter skuespiller og komiker Sitter Horne Rasmussen, Dirch Passers eks-kone - kommer til Kino Den Blå Engel i Kalundborg med anden omgang af deres »Sitter Show«, hvor de igen folder podcasten ud live i vanvittig varité-stil.

Efter sidste års udsolgte succes med »Sitter Show« er Lindkvist og Hjejle på vej med »Sitter Show II - Hold på hat og øjenbolde«, og drager landet rundt i efteråret.

- Vi havde det helt enkelt for sjovt til at lade det første show blive en engangsforestilling, udtaler Iben Hjejle i en pressemeddelelse.

Kino Den Blå Engel har rykket det skrupskøre show ud af biografen og ind i Kalundborg-hallernes tea­tersal for at kunne få plads til flere grinende publikummer.

Datoen er 18. november, og billetsalget er sat i gang.

I det første »Sitter Show« fik publikum blandt andet super-melankolske ­svenske viser, livstrætte russiske ­cirkusprinsesser, hol­landsk, elektronisk dan­se­performance og en gyser-­gøg?

Men de damer er slet ikke færdige - de har stadig store mængder cirkus-tricks, dristige numre og gøgl at dele ud af.

- I live-showet har vi virkelig fundet vores form. Vi elsker begge to vanvittige udklædninger, store følelser, et godt grin, musik og cirkus i én stor pærevælling, siger Signe Lindkvist.

Med sig har de et husorkester med guitarist og pianist Ole Kibsgaard og trommeslager Emil de Waal.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk