26. maj 2019
Martin Pavon (tv.), Museum Vestsjælland, og Frantz Howitz, dk4, er værter på udsendelsen. Foto: David Barry, Kalundborg Museumsforening
Martin Pavon (tv.), Museum Vestsjælland, og Frantz Howitz, dk4, er værter på udsendelsen. Foto: David Barry, Kalundborg Museumsforening
Foto: Jakob Erhardt Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandring gennem højbyen på tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandring gennem højbyen på tv
Kalundborg - 09. november 2018 kl. 07:01
Af Jakob Erhardt Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver vist klip fra Kalundborgs højby, og den unikke historie om byens middelalder fortælles af Museum Vestsjælland i den udsendelse, som tv-kanalen dk4 viser i aften, fredag den 9. november kl. 20.50.

Med Martin Pavon fra Museum Vestsjælland som guide bevæger Frantz Howitz fra dk4 sig rundt i Kalundborgs spændende fortid, som blandt meget andet handler om konger, Esbern Snare og svenskekrigen.

I udsendelsen besøger de Vor Frue Kirke, Stenhuset i Præstegade og ruinerne efter Esbern Snares borg.

De kigger også inden for på Lindegården, der nu huser Kalundborg Museum.

Her fortæller de om gobelinen, der viser Danmarks korstogshistorie og udstillingen om Mad Money II, et nedstyrtet bombefly fra 2. verdenskrig.

- Det bliver så fedt at se udsendelsen, lyder det fra Martin Pavon, der glæder sig over, at det gennem tv-udsendelsen bliver muligt at vise Kalundborgs historie og herligheder til hele landet.

Udsendelsen varer cirka en time. Der er ifølge dk4 programsat genudsendelser, hvilket man kan se tiderne for på tv-stationens hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk