26. februar 2021
Det smukke gamle vandtårn på Møllebakken holdes åbent den 22. marts.
Det smukke gamle vandtårn på Møllebakken holdes åbent den 22. marts.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandløb til vandets dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandløb til vandets dag
Kalundborg - 14. februar 2014 kl. 07:51
Af Susanne Uhre-Prahl

Kalundborg: Hvad er mere oplagt, end at fejre Vandets Dag med et vandløb. Derfor er Kalundborg Forsyning og 5 Tårns Motion fælles om et arrangement den 22. marts, hvor der er sat fokus på vand, og anledningen er »Wold Water Day«.

- Vi vil gerne være med til at gøre opmærksom på, hvor heldige vi er i Danmark, at vi hver dag har rent drikkevand af høj kvalitet lige ved hånden, lyder det fra Hans-Martin Friis Møller, direktør for Kalundborg Forsyning.

Derfor har han allieret sig med motionsforeningen, som står for den praktiske planlægning af vandløbet. Det har start ved forsyningens administrationsbygning på Dokhavnsvej i Kalundborg, og ruten er på fem kilometer. Målet er Møllebakken, hvor både løbere og publikum har mulighed for at kigge indenfor i det gamle vandtårn. Herfra er der en helt unik udsigt over Kalundborg by, og gæsterne kan også høre om vandets vej til vandhanen.

Tårnet er åbent i dagens anledning, og det er gratis at være med i løbet, og alle der har lyst kan være med. Hvis man ønsker tilmelding kan det ske på hjemmesiden med adressen www.5taarnsmotion.dk.

På vanddagen bliver der også mulighed for et besøg på det nye rensningsanlæg, der er indrettet på Dokhavnsvej. Der vil være flere rundvisninger, og medarbejdere vil fortælle om spildevandets vej igennem renseanlægget.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk