14. oktober 2019
Lørdag bliver der holdt "Vild med vand" i Kalundborg i anledning af havnens dag. Det foregår på Gisseløre og på Vesthavnen. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Lørdag bliver der holdt "Vild med vand" i Kalundborg i anledning af havnens dag. Det foregår på Gisseløre og på Vesthavnen. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandgang på Gisseløre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandgang på Gisseløre
Kalundborg - 25. maj 2019 kl. 13:04
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børnene stimlede nysgerrigt sammen om de to dykkere fra Kalundborg Dykkerklub, mens de var ved at iføre sig deres dragter og gøre klar til at gå i vandet lørdag formiddag.

- Hvor lang tid har i luft til at være under vandet, ville en dreng vide.

- Det kommer an på, hvor dybt vi går ned. Hvis vi holder os på cirka fire meters dybde, så har vi luft til omkring halvanden time, forklarede dykkerne.

Andre børn var mere interesserede i, hvad dykkerne ville finde under vandet. Nogle ville have dem til at fylde ne pose med vandmænd. Andre ville hellere have krabber i posen.

- Det kan de ikke. Krabberne klipper bare hul i posen, advarede en lille pige.

Dykkerne var kun et af mange indslag, som man lørdag kunne opleve på Gisseløre, da der for femte år i træk blev holdt »Vild med vand« på Gisseløre og Vesthavnen i Kalundborg på Havnens dag den 25. maj.

- Vesthavnen har været en smule hæmmet af byggerod, og til det sidste har vi været bekymrede for vejret, men vi har haft et godt samarbejde, og vejrguderne forbarmede sig over os, fortæller Frank Hasselbalch, der formand for Vild med Vand-udvalget i Kalundborg.

- Vi har 110 frivillige medhjælpere i gang i dag. De yder en fantastisk indsats, og næsten alle deltager når vi i aften holder fest for dem, fortalte den nyvalgte formand for Kalundborg Sejlklub Kurt Vehl.

Dagen bød på en bred vifte af aktiviteter. Man kunne blandt andet prøve kajak, stand up paddle, jollesejlads for børn og sejlture for hele familien. Derudover var der krabbevæddeløb, sejlture med lodsbåden og mulighed for at hilse på de sorte og hvide Galloway køer, som går og græsser på Gisseløre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk