18. maj 2021
Torben Berner, ejer af Vesterlyng Camping, som inviterer til valgmøde den 29. maj. Bagefter kan gæsterne købe helstegt pattegris og buffet. Foto: Merete Jensen
Torben Berner, ejer af Vesterlyng Camping, som inviterer til valgmøde den 29. maj. Bagefter kan gæsterne købe helstegt pattegris og buffet. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgmøde med helstegt pattegris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgmøde med helstegt pattegris
Kalundborg - 24. maj 2019 kl. 17:01
Af Eva Lyng Johansen

Der er fuld skrue på valgkampen, og nu inviterer Vesterlyng Camping også til valgmøde onsdag den 29. maj.

- Vi har aldrig holdt vælgermøde før, men jeg synes, det er spændende at følge politikerne og de politikker, der bliver lagt på bordet, fortæller Torben Berner, der ejer Vesterlyng Camping.

Det bliver tidligere folketingsmedlem og nuværende medlem af kommunalbestyrelsen i Kalundborg Kommune Ole Glahn (R), der skal være aftenens ordstyrer, mens der ligeledes er flere velkendte ansigter i panelet.

- Vi har været heldige at få ja fra Jeppe Jakobsen (DF), Naser Khader (K), Rasmus Nordqvist (AL), Jacob Jensen (V), Rasmus Horn Langhoff (S), Jeppe Sørensen (R) og Eva Flyvholm (EL), afslører Torben Berner, der håber på stor spørgelyst fra publikum.

Han har lidt svært for at forudsige emnerne.

- Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig, at vi får noget turistdebat om, hvordan gør vi egnen mere attraktiv og lignende, siger han.

Vælgermødet begynder klokken 16.30 og strækker sig frem til klokken 18.00, hvorefter der er helstegt pattegris og buffet på menuen i Vesterlyng Cafe.

Torben Berner barsler dog også med en plan, der gør, at andre end de fremmødte kan se med.

- Vi arbejder på at lave en livetransmission af vælgermødet på Facebook. Det er ikke noget, vi har gjort før, men vi prøver at rigge noget sammen og må se, om det virker, siger han.

Hvis man vil være sikker på at få alle pointerne med og have mulighed for at stille spørgsmål, så kan man tilmelde sig vælgermødet på mail eller telefon til Vesterlyng Camping.

Det er også her, man tilmelder sig spisningen, som koster 139 kroner pr. person.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk