18. januar 2020
Arbejdet i Vænget og på Banegårdspladsen starter i uge 33 og løber over to dage. Kalundborg Kommune kender dog endnu ikke de præcise datoer. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
gallery icon

Se billedserie

Arbejdet i Vænget og på Banegårdspladsen starter i uge 33 og løber over to dage. Kalundborg Kommune kender dog endnu ikke de præcise datoer. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vænget får lavet slidlag og højere vejbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vænget får lavet slidlag og højere vejbane
Kalundborg - 16. juli 2019 kl. 12:10
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Kommune kan nu langt om længe lægge slidlag på Vænget og Banegårdspladsen. Arbejdet går i gang i uge 33 og vil tage to dage.

- NCC (entreprenørselskab, red.) står for opgaven. Men vi ved endnu ikke, hvilke dage det bliver i uge 33, siger Birgitte Kofod Møller fra Team Vej og Park, Kalundborg Kommune.

Kommunen var ellers klar til at lægge slidlag på strækningen tilbage i maj sidste år, men man blev forhindret af Kalundborg Forsyning. Forsyningen frygtede nemlig at måtte grave vejen op igen efter ellers at have lavet omfattende kloakeringsarbejde i Vænget i 2017, hvilket lukkede gaden ned i en længere periode.

Problemet i foråret 2018 var, at vejen var sunket nogle steder og i det hele taget blevet ujævn. Man frygtede, at det ville blive værre, men det, har man nu konstaret, at det ikke er blevet.

- Derfor har vi også fået go fra forsyningen til at gå i gang, siger Birgitte Kofod Møller.

Når arbejdet går i gang, vil der over de to dage blive lukket ned for trafikken i en vejbane ad gangen i både Bredgade, lige hvor den krydser Vænget, og på Vestre Havne­plads ned til den gamle taxa-­bygning.

Udover nyt slidlag hæves vejbanen også ved de to nedkørsler fra Jernbanevej. Har man prøvet at køre ned på Vænget fra Jernbanevej, hvad enten man kom fra stationen eller parkeringspladsen bag politistationen, har man nok også prøvet at frygte for sin undervogn. Det må derfor formodes, at den hævede vejbane bliver en kærkommen nyhed for mange.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk