23. april 2019
Helle og Torben Jensen til VIP-fest sammen med vennerne, Birthe og Mogens Larsen. Trofaste støtter når der er rockfest! Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Helle og Torben Jensen til VIP-fest sammen med vennerne, Birthe og Mogens Larsen. Trofaste støtter når der er rockfest! Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VIP-festen gav gode penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VIP-festen gav gode penge
Kalundborg - 10. august 2018 kl. 10:04
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Badmintonklub, Viskinge Badmintonklub, Old Svebølle Boldklub og K.G.B. arrangerer også i år Kalundborg Rocker, og foreningerne fik en perfekt optakt torsdag aften i Meny-teltet på festpladsen, hvor knap 200 gæster til VIP-fest mødtes til tapas og vinsmagning.

- Hver solgt billet kaster 75-80 kroner af sig ubeskåret til Kalundborg Rocker. Det betyder i omegnen af 15.000 kroner i kassen efter i aften, siger købmand Michael Skovgaard, Meny.

Meny leverede mad og vine og stod også for velkomst og præsentationen af en sjov og givende aften, som Punkt 1 og Vestfrost sponserede. Blandt gæsterne var Helle og Torben Jensen, tidligere Kalundborg, nu jyder, som i 15 år er »vendt hjem« for at arbejde frivilligt med Kalundborg Rocker. Under opholdet bor de hos vennerne Birthe og Mogens Larsen, frivillige på Kalundborg Rocker i 19 år!

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk