13. december 2018
Den unge, fremstormende singer-songwriter Casper Milton varmede op for Andreas Bo, akkompagneret af guitarist Dennis Flachebjerg.
gallery icon

Se billedserie

Den unge, fremstormende singer-songwriter Casper Milton varmede op for Andreas Bo, akkompagneret af guitarist Dennis Flachebjerg.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt pop-talent - et ekstra scoop i biografen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt pop-talent - et ekstra scoop i biografen
Kalundborg - 13. marts 2018 kl. 23:58
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gæsterne i Kino Den Blå Engel i Kalundborg fik en ægte surprise til tirsdagens koncert med komikeren Andreas Bo og trio med numre fra debutalbummet »Skillevej«.

Arrangør Brian Sønder Andersen kunne overraskende annoncere, at der pludselig var kommet opvarmning på til Andreas Bo-koncerten.

Et ægte scoop, at biograf-scenen kunne præsentere den unge fremstormende singer-songwriter Casper Milton, akkompagneret af Andreas Bo's guitarist Dennis Flachebjerg.

Casper Milton optrådte med egne sange om kærlighedens veje og vildveje - »Lad de voksne undre sig«, »Hvis du tør«, »Brænder hjerter« og »Aldrig lykkelige«.

Til slut fik publikum den lystige »Os to ved vandet«.

- Ja, man har kun været på turné i et halvt års tid, så har man opvarmningsband på. Hvad siger det lige, lød det blæret fra Andreas Bo, der opfordrede publikum til heftig klapsalve efter Casper Miltons opvarmning.

Senere i koncerten fik publikum også den spritnye single »Hvid Støj«, der sendes på markedet på fredag, fra Andreas Bo's faste musik-makker siden »Plagiat«-showet i 2012 - Anja Axelbo, der som solist kalder sig Ara Noir.

- Som noget helt særligt er det nu Andreas Bo, der vil synge kor for mig, sagde Anja Axelbo og lod Bo brumme med i dybden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk