16. januar 2018
Sandie Larsen og Jesper Christiansen får ikke drømmehuset i Sæby. Nu venter de på underskrifterne til et hus ved Ruds ­Vedby, de meget gerne vil have. Men endnu er intet afgjort.
Sandie Larsen og Jesper Christiansen får ikke drømmehuset i Sæby. Nu venter de på underskrifterne til et hus ved Ruds ­Vedby, de meget gerne vil have. Men endnu er intet afgjort.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt par trækker hussælger i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt par trækker hussælger i retten
Kalundborg - 26. juli 2017 kl. 11:18
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sandie Larsen og Jesper Christiansen, ungt par fra Høng og forældre til en lille dreng på to år, følger nu deres advokats råd og stævner ejeren af det parcelhus i Sæby, som parret havde købt og betalt.

arrow Læs også: Top 10: Arbejdspladser, vold og bare numser

Parret kan nemlig ikke flytte ind i huset, fordi sælgers far ikke ønsker at fraflytte ejendommen.

Jesper Christiansen siger, at det unge par har haft »betydelige« udgifter i forbindelse med handelen, der af deres advokat blev kendt misligholdt og ophævet.

Som det unge pars advokat, Søren Dybdahl Andersen, godtgør i en mail til ejendomsmægler Peter Due, Dianalund:

- Der er jo ingen tvivl om at sælger har misligholdt, da ejendommen ikke er stillet til købers disposition som aftalt. Handlen er hævet som følge af sælgers misligholdelse. Derfor skal jeg bede dig returnere udbetalingen straks, da køberne står i akut situation og har brug for pengene.

Jesper Christiansen oplyser, at et depositum på 65.000 kroner er tilbage på parrets konto. Pengene gik ind i går, tirsdag.

- Men det rækker jo ikke til dækning af vores omkostninger, herunder cirka 10.000 kroner i advokatsalær for et stykke juridisk arbejde, der ikke førte til noget, siger Jesper Christiansen og fortsætter:

- Vi har haft udgifter i forbindelse med flytning fra den bolig, vi har lejet i Høng, og som vi reelt kunne være blevet i en måned ekstra, hvis vi havde vidst, hvor det bar hen. Der er også udgifter til opmagasinering af ting, der skulle flytte med ind i huset på Bagervænget i Sæby. Det bliver som bekendt ikke til noget.

Jesper Christiansen konkluderer: - Vi har valgt at følge de råd, vi har fået af vores advokat i den sag. Det er ingen hemmelighed, at vi ikke har været tilfredse heller med det arbejde, som ejendomsmægler Peter Due har leveret. han har i hele forløbet vidst, at huset, vi skulle købe, var beboet af sælgers far, som ikke ønskede at flytte - hvilket vi egentlig godt kan forstå. Men vi synes nok, at mægleren har bidraget til et salg, som reelt ikke kunne gennemføres - også selv om han gjorde gældende, at det er sælgers ansvar at sørge for, at huset stod klart til indflytning efter 15. juli.

I mellemtiden har Sandie Larsen og Jesper Christiansen forelsket sig i et hus på Tindinge Banke ved Ruds Vedby. Men om parret også får huset, er endnu ikke afklaret:

- Der er jo en kreditforening, der skal godkende handel og vilkår, og i mellemtiden er husets ejer taget på ferie. Det er naturligvis lidt problematisk for os, der skal være ude af det lejede hus i Høng på lørdag. Nu skal vi bo i et sommerhus, som en god ven sørger for. Men det er unægtelig blevet en del mere besværligt, end vi forudså, da vi besluttede, at vi ville købe hus, siger Jesper Christiansen med et lidt træt smil.

arrow Ung mand trampet i hovedet
12. november 2017 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:06
arrow Kostbart knæk i kørekort
14. oktober 2017 kl. 07:59 Opdateret: kl. 15:29
arrow Novo rykker for motorvej
21. september 2017 kl. 13:27 Opdateret: kl. 13:36
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk