15. maj 2021
Her ses Jacqueline Løvgreen Hersing, tovholder for Symb Students og Lukas Leth, tovholder for Symb Trash Busters og ingeniørstuderende. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Her ses Jacqueline Løvgreen Hersing, tovholder for Symb Students og Lukas Leth, tovholder for Symb Trash Busters og ingeniørstuderende. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge samlede skrald og spiste kagemand bagefter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge samlede skrald og spiste kagemand bagefter
Kalundborg - 12. april 2021 kl. 19:20
Af Eva Lyng Johansen

Hos Symb Students har man længe ventet på at de mange planlagte events kunne udfoldes, men corona-restriktionerne har gjort dette svært.

Derfor har gruppen i stedet fokuseret på at planlægge nogle udendørs aktiviteter og har i den forbindelse tilmeldt sig Ren Natur.

Symb Students har nu lavet deres egen affaldsindsamlingsgruppe, som hedder Symb Trash Busters, og søndag var første gang gruppen samlede skrald.

I alt 14 frivillige indsamlede ved og omkring Kalundborg Kollegiet.

Gruppen har igennem Kalundborg Kommunes nye koncept »Sammen om en ren kommune« lånt affaldssnapper, refleksveste, affaldssække og handsker.

Efter et par timer ude i den friske natur, var der kagemand til de frivillige.

Det var en kold og våd, men alligevel succesfuld indsamling, fortæller Jacqueline Løvgreen Hersing, som tovholder for Symb Students.

Tovholder for Symb Trash Busters er Lukas Leth, som er 2. semester studerende på diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi. Han havde arrangeret hele dagen herunder kage, kaffe, materiale, planlægning og koordinering.

På den måde kan studerende og andre frivillige være med til at gøre en forskel for Kalundborg ifølge Jacqueline Løvgreen Hersing.

Især de studerende fra Kalundborg, der er frivillige hos Symb, ønsker at bidrage til den positive udvikling Kalundborg netop nu befinder sig.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk