17. april 2021
Bilisten, der i går morges var involveret i en alvorlig bilulykke ved Viskinge, var en 27-årig mand fra Holbæk. Han er nu uden for livsfare. Foto: Bjarne Robdrup
Bilisten, der i går morges var involveret i en alvorlig bilulykke ved Viskinge, var en 27-årig mand fra Holbæk. Han er nu uden for livsfare. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulykkesbilist udenfor livsfare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulykkesbilist udenfor livsfare
Opdateret 14. november 2019 kl. 10:49
Kalundborg - 14. november 2019 kl. 10:26
Af Anna Egeris Karstoft

Det var en 27-årig bilist fra Holbæk og en 62-årig lastbilchauffør fra Slagelse, der i går morges kørte delvist frontalt ind i hinanden på Kalundborgvej ved Viskinge.

arrow Læs også: Alvorligt kvæstet i bilulykke

Torsdag morgen oplyser kommunikationsmedarbejder Charlotte Thornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi, at den eneste tilskadekomne i forbindelse med den alvorlige færdselsulykke var den 27-årige bilist, der har fået flere brud på arme, ben og kæbeparti.

Han er blevet overført til Rigshospitalet, og den seneste melding er, at han ikke længere er i kritisk tilstand.

Politiet har haft en bilinspektør ude på stedet for at klarlægge, hvad der præcis er sket, og indtil videre viser undersøgelserne, at det var bilisten, der kom kørende i retning mod København, der kom over i den modkørende vejbane.

- Hvorfor den gør det, har vi ikke klarhed over. Det er ikke helt åbenlyst endnu, siger Charlotte Thornquist og tilføjer, at den 27-årige endnu ikke er blevet afhørt.

Ifølge politiets oplysninger er der ikke noget, der tyder på, at bilisten var i gang med en overhaling, eller at de to chauffører var påvirket af hverken alkohol eller stoffer. Rutinemæssigt har politiet udtaget blodprøver.

Lastbilen forsøgte at undvige ved at bremse og trække ud mod højre, hvilket også er skyld i, at ulykken endte som et delvist frontalt sammenstød, hvor køretøjerne ramte siden af hinanden. Personbilen blev efterfølgende slynget tilbage i egen vejbane, hvor den landede.

Som følge af ulykken var Kalundborgvej spærret fra kl. 7.27 til kl. 11.35 i går.

arrow Lastbil og personbil i sammenstød
13. november 2019 kl. 08:33 Opdateret: kl. 08:51
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk