26. november 2020
Mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen, når Ulf Pilgaard holder foredraget »Mit liv som Ulf« i Løve Forsamlingshus.  PR-foto
Mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen, når Ulf Pilgaard holder foredraget »Mit liv som Ulf« i Løve Forsamlingshus. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulf Pilgaard optræder i Løve Forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulf Pilgaard optræder i Løve Forsamlingshus
Kalundborg - 09. oktober 2019 kl. 06:24
Af Anna Egeris Karstoft

Løve Forsamlingshus og projekt Liv I Forsamlingshusene har inviteret Ulf Pilgaard til at komme og fortælle om sit lange og spændende liv. Det sker tirsdag den 5. november. Dørene åbnes kl. 18.30, og kl. 19.00 går Ulf Pilgaard på scenen og afholder sit populære foredrag »Mit Liv som Ulf«. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.

Gennem foredraget giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med. Blandt andre Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele bliver serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

Ønsker man at deltage skal man være hurtig og sikre sig en billet hos Løve Forsamlingshus, som har adressen Stationsvej 4, Løve, 4270 Høng.

Billetter købes elektronisk enten via www.kalundborglif.dk eller via http://loeve-forsamlingshus.dk.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk