13. december 2018
Der var stort fremmøde blandt medlemmerne i Vores Kalundborg, da der blev holdt medlemsmøde mandag morgen hos Sjællandske Medier. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Der var stort fremmøde blandt medlemmerne i Vores Kalundborg, da der blev holdt medlemsmøde mandag morgen hos Sjællandske Medier. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsigt til mere ensartede åbningstider i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsigt til mere ensartede åbningstider i Kalundborg
Kalundborg - 12. marts 2018 kl. 13:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På et velbeøgt medlemsmøde i Vores Kalundborg mandag morgen var et af emnerne åbnings- og lukketiderne i byens butikker. Et emne, hvor det i lang tid har knebet med at finde fælles fodslag. Men nu ser det imidlertid ud til, at det bliver lettere for kunderne at finde ud af, hvornår butikkerne åbner og lukker.

Det var indehaver af byens nye modebutik Concept, Christiana Sommerstedt, der bragte emnet på banen, og efterfølgende var det marketingkoordinator Anita Winther, der loddede stemningen blandt repræsentanterne fra de fremmødte butikker i lokalet hos Sjællandske Medier, der husede mødet. En mulig løsning på den fælles lukketid ser ud til at kunne blive klokken 18 torsdag og fredag og klokken 15 om lørdagen fra påske og frem til efterårsferien.

Angående åbningstiden, så er der også forskellige behov i butikkerne, men klokken 9.30 vil være den, som Vores Kalundborg vil arbejde hen imod fremover om lørdagen og klokken 10 om hverdagen.

De store varehuse har deres helt egne åbnings- og lukketider.

Stop for tyverier
Butikstyverier blev også berørt på mødet, hvor der blandt nogle butikker var stemning for, at man hyrer en vagt eller lignende, der gør arbejdsforholdene langt mere vanskelige for tyvene. I en prøveperiode på et par måneder vil man så samle erfaringer for at se om vagten har den ønskede effekt.

Der er også andre tiltag på vej, der kan være med til at sætte en stopper for butikstyverierne.

Vores Kalundborg arbejder også videre med en nyudvikling af Kalundborg Messen, som Erhvervsrådet ikke længer arrangerer. Den er nok på vej til at blive mere en livsstilsmesse, men det ligger fast, at der ikke bliver nogen messe i år.

De fremmødte fik også en orientering om den kommende store fejring af maleren J.Th. Lundbye. Det var Holger Prehnum fra bestyrelsen i Kalundborg Kunstforening, der stod for orienteringen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk