26. maj 2020
De glade og ubesejrede spillere fra Kalundborg Petanque Klub rykker op i danmarksserien fra næste sæson. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

De glade og ubesejrede spillere fra Kalundborg Petanque Klub rykker op i danmarksserien fra næste sæson. Privatfoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ubesejret petanquehold rykker op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ubesejret petanquehold rykker op
Kalundborg - 16. september 2019 kl. 07:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Petanque Klub har spillet de sidste to kampe i denne sæson. Det blev til en sejr og en uafgjort kamp, og dermed slutter det ubesejrede Kalundborg-hold på førstepladsen i puljen i Regionalspillet og rykker fra næste sæson op i danmarksserien.

Dansk Petanque Forbunds sidste turneringsdag i Sommerlandsturneringen blev spillet i Høng med 315 deltagere og i fint vejr. Kampene blev afviklet på grusbanen bag Høngs klubhus.

Kalundborg Petanque Klub vandt dagens første kamp mod Starmarsters med 5-1 og spillede uafgjort 3-3 mod Team Vestsjælland Petanque, som tidligere hed Høng Petanque.

Kalundborg ender med at have 17 point for de 10 kampe. Syv kampe blev vundet og tre kampe endte uafgjort. De 17 point var rigeligt til at sikre sig førstepladsen og en pokal i puljen, hvilket betyder, at holdet rykker op og skal til næste år spille i danmarksserien.

Holdet er gået igennem turneringen uden at tabe en eneste kamp, hvilket de er meget stolte over. Holdet har bestået af forskellige spillere fra klubben gennem de 10 kampe i årets løb. De sidste kampe blev spillet af Eigil Hansen, Finn Poulsen, Jette Boesgaard, Irma Sørensen, Bill Brodersen, Peter Andreasen og Peer Lysemose. Sidstnævnte var holdleder og kunne modtage pokalen, som nu skal opstilles i klubhuset. Selve oprykningen skal fejres sammen med klubbens øvrige medlemmer i begyndelsen af november med et glas champagne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk