23. oktober 2021
Fra venstre ses Peter Bendix Pedersen, medieforsker Stine Liv Johansen og kommunikationsekspert Rasmus Anker Rysgaard, som uddeler Severin-prisen i år.Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre ses Peter Bendix Pedersen, medieforsker Stine Liv Johansen og kommunikationsekspert Rasmus Anker Rysgaard, som uddeler Severin-prisen i år.Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ubberup Højskole indstillet til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ubberup Højskole indstillet til pris
Opdateret 08. oktober 2019 kl. 12:20
Kalundborg - 07. oktober 2019 kl. 19:45
Af Eva Lyng Johansen

Ubberup Højskole er indstillet til Severin-prisen af Mie Hein Jørgensen for deres indhold på Facebook og deres hjemmeside.

- De har med særligt deres videoer og opslag en meget jordnær og genkendelig måde at formidle deres budskaber om fællesskab, sammenhold og evner at gøre indhold og kontekst relaterbar, fortæller Mie Hein Jørgensen.

Severin-prisen gives til en fri skole, som kommunikerer dannet og stærkt i det digitale rum. Prisen uddeles i år af Friskolernes formand, Peter Bendix Pedersen, medieforsker Stine Liv Johansen og kommunikationsekspert Rasmus Anker Rysgaard.

En folkeoplysende opgave

Forstander på Ubberup Højskole, Lisbeth Trinskjær, er glad for indstillingen.

- På Ubberup Højskole arbejder vi med mange forskellige aspekter af livet, og vi vil gerne løfte en folkeoplysende opgave på sundhedsområdet, som rækker ud over vores egne højskoleelever. Det er dejligt at høre at vores kommunikation opleves som jordnær og relatérbar. For det er præcis det mål, vores kommunikation har, siger hun.

Prisen er indstiftet af forstander Irene Stapel, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsekspert Rasmus Anker Rysgaard, og har navn efter Nikolai Frederik Severin Grundtvig.

Kalundborg Friskole er allerede indstillet til prisen for godt, værdibåret indhold på Facebook. Alle kan indstille en skole indtil den 18. oktober 2019. Det tager to minutter og foregår på Vostok kommunikations hjemmeside.

Efter indstillingsperioden udvælger årets jury tre skoler, som går til offentlig afstemning med simpelt stemmeflertal. Prisen uddeles primo november.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk