19. januar 2020
2. påskedag blev politiet tilkaldt til skadeklinikken i Kalundborg, der havde besøg af en udadreagerende mand.Foto: Per Christensen
2. påskedag blev politiet tilkaldt til skadeklinikken i Kalundborg, der havde besøg af en udadreagerende mand.Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Truende mand på skadeklinikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Truende mand på skadeklinikken
Opdateret 23. april 2019 kl. 10:52
Kalundborg - 23. april 2019 kl. 10:47
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved middagstid 2. påskedag blev politiet tilkaldt af personalet på skadeklinikken på Nørre Allé i Kalundborg, da en mand, hvis identitet personalet kendte, havde indfundet sig på stedet. Han havde fået at vide, at han ikke fejlede noget og derfor ikke ville blive tilset af personalet, hvilket medførte en truende adfærd over for personalet, som bemærkede, at han begyndte at vælte stole og skraldespande i forhallen.

På et tidspunkt gik han ind på toilettet og opholdt sig på stedet kortvarigt, inden han forlod skadeklinikken. Politiet fik i nærområdet kontakt til en 58-årig mand fra Kirke-Eskilstrup, som blev formanet om sin opførsel.

Kl. 20.20 kørte politiet igen til skadeklinikken, idet personalet havde opdaget, at der var forsøgt afbrænding af papirhåndklæder på toilettet. Politiet undersøgte toilettet, hvor der ikke var sket nogen egentlig skade ud over forkullede rester af et papirhåndklæde. Politiet undersøger nu, hvorvidt den 58-årige kan mistænkes for denne adfærd tidligere på dagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk