28. september 2020
Teaterforeningen Femkanten i Kalundborg er klar med det nye program for sæsonen 2020/21. Blandt andet musikforestillingen »Driving Miles«, der i foråret måtte aflyses på grund af coronaen. Det er lykkedes at få en ny aftale 11. september på Postgården i Kalundborg. PR-foto
Teaterforeningen Femkanten i Kalundborg er klar med det nye program for sæsonen 2020/21. Blandt andet musikforestillingen »Driving Miles«, der i foråret måtte aflyses på grund af coronaen. Det er lykkedes at få en ny aftale 11. september på Postgården i Kalundborg. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods corona-tiden: Teater Femkanten klar med det nye sæson-program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods corona-tiden: Teater Femkanten klar med det nye sæson-program
Kalundborg - 04. august 2020 kl. 22:18
Af Stefan Andreasen

Teaterforeningen Femkanten i Kalundborg har netop udsendt program for den nye teater-sæson 2020/2021 med ni forestillinger - komik, opera, dans, monolog, klassisk teater og kammerspil.

Og - grundet corona-omstændighederne - med det forbehold, at en ny opblussen af coronaen vil kunne ændre på det hele i forhold til forsamlings-størrelse og afstandskrav.

- Det er først nu, der langsomt åbnes for muligheden for at spille teater igen, og ingen ved, om det holder, lyder det fra Femkantens formand Jette Mortensen.

- Vi håber, at publikum vil tage imod de kunstneriske tilbud, der er planlagt. Der vil blive taget alle de hensyn, som corona-situationen kræver.

- Og bliver det nødvendigt at aflyse, vil betalte billetter blive refunderet, lover formanden.

Sæsonen åbnes i Den Gamle Biograf i Gørlev med Jacob Morilds 20 års solo-forestilling »Hurra«.

En anden veteran er Hans Rønne, som i september kommer solo med »Det begynder at blive koldt om fødderne«.

I foråret måtte forestillingen »Driving Miles« aflyses på grund af coronaen. Det er lykkedes at få en ny aftale 11. september på Postgården i Kalundborg.

- Det bliver første gang, Femkanten benytter Postgården som spillested, fortæller Jette Mortensen.

Til november kommer Amira Jasmina Jensen med sin roste forestilling »Viva la Frida!« - om den surrealistiske maler Frida Kahlo.

Asterions Hus er specialister i nye bud på klassiske dramaer - dennegang Shakespeares »Macbeth«, som får et komisk brush-up. Det foregår på Kalundborg Gymnasium.

Komiker Flemming Jensen forsøger i »Den komiske uskyld« at gøre regnebrættet op efter sine 40 år i dansk teater. Skeletterne rasler ud af skabene i Postgårdens teatersal.

Revykunstner Liselotte Krogager lægger i »Længe Leve Liva« også op til en munter aften - i selskab med Liva Weels sange. Det sker i samarbejde med Medborgerforeningen i Den Gamle Biograf i Gørlev.

De scenografisk mest omfattende program-punkter er danseforestillingen »Hvis jeg bliver gammel«, der spiller i Kalundborg-hallerne, og det muntre opera-kompagni Figaros og den uhæmmede version af Dumas' »De Tre Musketerer« i Musisk Skoles koncertsal.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk