21. august 2019
Der er kåret mange vindere gennem årene ved skolemesterskaberne i indefodbold. Her et pigehold fra Gørlev fra 2014.
Der er kåret mange vindere gennem årene ved skolemesterskaberne i indefodbold. Her et pigehold fra Gørlev fra 2014.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre skoler klar til kamp om mesterskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre skoler klar til kamp om mesterskabet
Kalundborg - 21. februar 2019 kl. 07:01
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvfølgelig vil de gerne vinde, men det handler også om at have det sjovt. Og i den forbindelse er navnene vigtige. Naturligvis!

29 hold fra tre skoler dyster i hen ved ni timer om æren og mesterskaberne i indefodbold lørdag den 23. februar.

Sparekassen Sjælland og Kirke Helsinge IF har fornøjelsen at tilrettelægge og sponsorere det omfattende program i den 16. udgave af »Sparekassen Sjælland Skolemesterskabet i indefodbold«.

Deltagerne er, som altid, elever fra Gørlev Skole, Kirke Helsinge Skole og Vinde Helsinge Friskole, hvortil 29 hold har taget imod udfordringen.

Fra de yngste i 0. klasse til de ældste i 9.

Og det er her, at man eksempelvis kan møde Du Der, der skal møde De Der. Og Dem Der er også med, men dem skal Du Der og De Der ikke møde, for Dem Der er et pigehold. De andre er drenge.

Alle klasser nævnt her er fra 7. i Vinde Helsinge. I samme årgang stiller Kirke Helsinge Skole med et hold med det sigende navn Klip Det!

I programmet er indlagt kampe på tværs af klasser og køn, og disse kampe er uden indflydelse på mesterskaberne i de enkelte klassetrin/køn, siger en af arrangørerne, Poul Keinicke. Det er, som oftest før, Knud Erik Nielsen, der styrer løjerne og ham, man ringer til, hvis der er afbud.

Der fløjtes op klokken 9.30, og den sidste præmieoverrækkelse (for de ældste klaser) er programsat til 17.40. En god lang dag.

Alle hold spiller minimum tre kampe, og der er medaljer til alle i 0. klasse til og med 3. klasse, og fra 4. klasse til nr. 1 og 2. Der vil tillige være præmier for gode og sjove præstationer, ligesom det altid er i orden at klæde sig ud.

Kirke Helsinge Idrætsforening håber på god opbakning fra forældre og andre, der synes det er sjovt at følge holdenes anstrengelser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk