20. oktober 2021
Gert Larsen, Demokratisk Fællesliste, kommer med budgetforslag på torsdag klokken 8.
gallery icon

Se billedserie

Gert Larsen, Demokratisk Fællesliste, kommer med budgetforslag på torsdag klokken 8.
Foto: Line Kongsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre partier: Vi er ude af budgetforhandlingerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre partier: Vi er ude af budgetforhandlingerne
Kalundborg - 21. september 2021 kl. 11:10
Af Ulrik Reimann

I formiddag umiddelbart før redaktionens slutning kom der en melding fra tre partier om, at de er ude af budgetforhandlingerne i Kalundborg Kommune.

Enhedslisten, Demokratisk Fællesliste og SF har besluttet at udarbejde eget forslag til budget 2022 i Kalundborg kommune:

- Vi oplevede desværre igen, at der ikke var tale om en forhandling, men et diktat, hvor vi vurderede, at der for os var for mange kameler at sluge, oplyser Niels Erik Danielsen, Enhedslisten, Gert Larsen, Demokratisk Fællesliste, og Thomas M. Hiorth, SF.

Gert Larsen fra Demokratisk Fællesliste var endda slet ikke blevet inviteret med til forhandlingerne, pointeres det fra de tre.

- Forudsætningerne for årets budgetforhandlinger var svære, idet det blev meldt ud, at visitationerne til specialskolerne i foråret var steget eksplosivt, ligesom at voksenspecialområdet igen også har voldsomme økonomiske udfordringer. Begge områder ligger alle tre partiers hjerte meget nært, da det handler om borgere, som vi har en særlig forpligtelse til at hjælpe og værne om, oplyses det i en pressemeddelelse, som fortsætter:

- Det er derfor udgangspunktet i vores budgetforslag, at ovennævnte områder skal dækkes ind - og at folkeskolen ikke påvirkes økonomisk af de elever, som visiteres til specialområdet.

- Vores forslag vil også pege i retning af mere forebyggelse på voksenspecialområdet, da udfordringerne på dette område ikke ser ud til at blive løst foreløbigt. Der vil også blive afsat midler til det grønne område mv.

- Vi er klar med vores budgetforslag torsdag den 23. september klokken 8, oplyser Niels Erik Danielsen, Enhedslisten, Gert Larsen, Demokratisk Fællesliste og Thomas M. Hiorth, SF.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk