18. december 2017
Turen går blandt andet til Vindekilde, hvor der står et gammelt bøgetræ, som (f.v.) skovrider Jens Peter Simonsen og Mogens Anholm, Røsnæs, her drøfter.Foto: Peter Andersen
Turen går blandt andet til Vindekilde, hvor der står et gammelt bøgetræ, som (f.v.) skovrider Jens Peter Simonsen og Mogens Anholm, Røsnæs, her drøfter.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre guidede busture på Røsnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre guidede busture på Røsnæs
Kalundborg - 19. marts 2017 kl. 15:10
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kan interesserede lære Røsnæs bedre at kende på tre guidede ture.

- Vi har nogle gode store arbejdspladser i Kalundborg Kommmune. Vi vil gerne være med til understøtte, at de erhvervsaktive også har et aktivt fritidsliv, siger Mogens Anholm fra Røsnæs Udvikling og Beboerforening.

Derfor inviterer foreningen erhvervsaktive og deres familie til en guidet tur på det naturskønne Røsnæs.

- Jeg har boet Røsnæs siden 1969, og efterhånden har jeg lært flere smukke steder at kende, som jeg gerne vil dele med andre. Kalundborg har meget andet at byde på end industri, siger Mogens Anholm.

Der tilbydes tre ture her i foråret, hvor turen alle gange begynder og slutter på Kalundborg Station. I bussen er der plads til 35 i alt.

Busturen går langs vandet, passerer det tidligere kysthospital, Strandhotel Røsnæs og Kalundborg Golfklub.

Når bussen når til Røsnæs Naturskole, skal passagerne ud at gå en tur. På turen kan man nyde synet af græssende Hereford-kvæg og sikkert også nyfødte kalve.

Herfra går turen til Vindekilde, hvor man kan nyde den flotte natur og den smukke udsigt. Der bliver fortalt om områdets historie og hvad man ser undervejs. Blandt andet det gamle bøgetræ, som for nylig er blevet et af kommunens evighedstræer. Mogens Anholm opfordrer til at deltagerne har fornuftigt fodtøj på.

Turen slutter i det maritime aktivitetshus på Røsnæs Havn. Huset rummer vandrelaterede aktiviteter som vinterbadning og havkajak, har bruse- og badefaciliteter, sauna og opholdsrum.

I aktivitetshuset nydes en let anretning fra Slagter Jacob og et glas vin fra Dyrehøj, en øl eller en sodavand, inden bussen kører tilbage.

Arrangementet er gratis, da det støttes af puljen »Liv i Kalundborg«.

De tre ture er søndag den 26/3 klokken 10.30-14.30, torsdag den 30/3 klokken 17-21 og fredag den 31/3 klokken 17-21. Tilmelding skal ske til Mogens Anholm.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk