27. maj 2019
Der var fuldt hus i Nyvangskirken søndag, da gospelsangerinden Monique Thomas og orkesteret  Burich-l´Etienne New Orleans Ensemble spillede koncert Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Der var fuldt hus i Nyvangskirken søndag, da gospelsangerinden Monique Thomas og orkesteret Burich-l´Etienne New Orleans Ensemble spillede koncert Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Traditionel gospel taler til sjælen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionel gospel taler til sjælen
Kalundborg - 10. februar 2019 kl. 17:02
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var godt fyldt op i Nyvangskirken søndag eftermiddag, da Kalundborg Blues- og Jazzclub arrangerede blueskoncert med sangerinden Monique Thomas og Burich-l´Etienne New Orleans Ensemble.

- Vi havde på forhånd solgt knap 50 billetter i forsalg, men cirka en halv time før koncerten skulle starte, så begyndte gæsterne at komme strømmende til. Vi har ikke et overblik over, hvor mange billetter som vi har solgt, men det ser rigtig flot ud, fortæller kasserer Anne-Grethe Pedersen, der sad i døren og solgte billetter.

Koncerten var med Burich-l´Etienne New Orleans Ensemble, der spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing, blues, choro og caribisk inspireret musik. Søndag var det dog gospelmusik som var på programmet, og med den amerikansk fødte sangerinde Monique Thomas i spidsen fik publikum i den grad en oplevelse.

- Gospel har ændret sig meget gennem årene, men jeg foretrækker den traditionelle gospel. Den gospelmusik som min bedstemor plejede at lytte til. Den er mere simpel og taler direkte til sjælen, sagde sangerinden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk