25. august 2019
Tommy Dinesen, aktiv i SF i alle partiets 60 leveår, trak sig fra bestyrelsen for SF i Kalundborg, hvor han senest har været sekretær.Foto: Mie Neel
Tommy Dinesen, aktiv i SF i alle partiets 60 leveår, trak sig fra bestyrelsen for SF i Kalundborg, hvor han senest har været sekretær.Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tommy Dinesen trådt ud af SF's lokale bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommy Dinesen trådt ud af SF's lokale bestyrelse
Kalundborg - 20. februar 2019 kl. 14:57
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tommy Dinesen valgte at trække sig fra bestyrelsen for SF i Kalundborg Kommune på generalforsamlingen, hvor Kristina Püschl uden modkandidater blev genvalgt som formand. Men han vil fortsat være synlig i bybilledet i de sager, han arbejder med.

Kristina Püschl:
- Tommy har været aktiv i SF i hele partiets 60-årige historie. Han har siddet i Vestsjællands Amtsråd, været folketingsmedlem i 16 år, været borgmester både for »gammel« Kalundborg Kommune og »ny« Kalundborg Kommune, og han har altid været særdeles aktiv i vores lokale partiforening.

SFs lokale formand fortsætter:
- Han besidder et politisk klarsyn, som man sjældent ser hos nutidige politikere, hvilket indgyder stor respekt. Han er en kæmpe inspiration for os alle. Det glæder mig, at Tommy stadig vil være en del af partiet, og fortsat vil bruge sine kræfter lokalt, blandt andet på at forhindre en motorvej gennem Røsnæs og kæmpe for, at en eventuel Kattegatforbindelse bliver i form af en nedgravet tunnel.

Efter generalforsamlingen tegnes bestyrelsen for SF Kalundborg af Kristina Püschl, Kalundborg, formand, Jonas Ghiyati, Raklev, næstformand, Daniel Fisker Jensen, Høng, kasserer, Per Ravnborg, Røsnæs, bestyrelsesmedlem og Hussein Mohamed, Kalundborg nyvalgt bestyrelsesmedlem.

Suppleanterne er Ömer Öztürk, Kalundborg, Morten Larsen, Kalundborg og Lone Varming, Høng.

Den aktuelle kommunalpolitiske situation blev drøftet på generalforsamlingen med stor undren over, at borgmester Martin Damm har opsagt budgetaftalen for 2017 og dens tillægsaftaler med SF, da SF ikke var en del af budgetaftalen i 2017 og ej heller har underskrevet tillægsaftaler.

Kommunalbestyrelsesmedlem Thomas M. Hiorth:

- Debatten på kommunalbestyrelsesmødet om vejen mellem Herredsåsen og Raklev var en uskøn affære. Vi står fast på, at vi har svært ved at se en mening med en gennemgående vej - og vi har også meddelt borgmesteren, at vi finder processen om vejen lang og rodet - og at vores holdning derfor er, at vi synes, der burde have været en fornyet proces, med dugfriske trafikanalyser og borgerinddragelse. Vi har også meddelt borgmesteren, at vi undrer os over, at SF som en del af »rød blok« har fået opsagt budgetaftalen. Vi har jo på ingen måde brudt noget forlig.

Den lokale partiforening har oplevet en medlemsfremgang på over 10 procent det seneste år, og ligger landspolitisk til fremgang i meningsmålingerne.

- Vi tror på, siger Kristina Püschl, at partiets tilgang til politik giver bonus; At være dem, som arbejder og går på kompromis i de svære situationer - og ikke bare kigger på og går væk fra forhandlinger, når det ikke lige passer.

- Vores fokus det næste år vil være på kommunens natur, miljø og på klimapolitik, samt på børn og unge området. Og så skal de andre partier ikke glemme flere cykelstier og bedre trafiksikkerhed i vores kommune, tilføjer formanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk