22. juni 2021
Aunsø Gamle Kirke havde i går Kristi himmelfarts gudtjeneste særligt dedikeret til bikere. Andre kirkegængere var dog også velkomne. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Aunsø Gamle Kirke havde i går Kristi himmelfarts gudtjeneste særligt dedikeret til bikere. Andre kirkegængere var dog også velkomne. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tohjulede til gudstjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tohjulede til gudstjeneste
Kalundborg - 13. maj 2021 kl. 13:45
Af Eva Lyng Johansen

Inde i den kolde og fugtige Aunsø Gamle Kirke lyder Willie Nelsons berømte sang »On the road again« fra højtalerne, og på kirkebænkene er halvdelen af kirkegængerne i varmt bikertøj.

Vi er til MC-gudtjeneste i Gammel Aunsø Kirke, som bliver holdt for fjerde gang.

Efter Willie Nelson sangen, bød sognepræst Sanne B. Kristensen velkommen.

- Vi skal synge. Det må vi godt igen, sagde hun, og man sang salmen »Giv os lyset tilbage«.

Niels Kristiansen fra Svebølle spurgte i sin tid sognepræst Sanne B. Kristensen, om hun var intereresseret i holde det i Aunsø Gamle Kirke, som ligger smukt ved en sø og Aunsøgård. Han havde nemlig set, at man havde bikergudstjeneste i Nordsjælland.

- Kirken er jo lidt kold, men jeg tænkte, at motorcyklister kan bedre holde varmen i deres tøj, fortalte sognepræsten inden gudstjenesten.

Ellers bliver den gamle kirke ikke brugt særligt meget, da den er så kold og fugtig, at eksempelvis kor og kirkesangere ikke kan synge her.

Efter gudstjenesten, skulle bikerne på tur til Munkholmbroen og nyde en is.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk