22. januar 2018
Der er lidt dyrere ting i butikken i år, end der plejer at være. Lækre indretningsting som eksempelvis dette skab. Foto: Claus Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Der er lidt dyrere ting i butikken i år, end der plejer at være. Lækre indretningsting som eksempelvis dette skab. Foto: Claus Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Toft slår dørene op for sæson nummer ni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Toft slår dørene op for sæson nummer ni
Kalundborg - 17. februar 2017 kl. 19:51
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er store ting. Der er små ting. Der er nips. Hundredevis, nej tusindvis af ting er klar. Prisskiltene er sat op. Efter at have holdt lukket i januar og det meste af februar - som han gør hvert år - er Henry Toft nu klar til at åbne ST Handel Konkurs- og Restsalg på Kordilgade 44 i Kalundborg til en ny sæson.

Det er hans niende sæson. Og det var ikke planen, det skulle vare ved, da han slog dørene op første gang i september 2008.

Vi møder Henry Toft, mens han har travlt med at gøre klar til sæsonåbning. Hvad der er at se på og købe i butikken? - Der er godt nok mange ting, siger Henry Toft selv. Han har ret.

Tingene er flot præsenteret, og i den store og lange butik er der et meget stort udvalg af brugskunst, småmøbler, tasker, punge og alskens andre ting. Der er ure i mange afskygninger og skilte som noget af det meget populære. I år er der også lidt større og dyrere indretningsting med, end der plejer at være.

Blandt de nye ting i butikken i år er alt det, han har opkøbt fra en konkursramt brugskunstbutik i Nordjylland.

Selv om det går godt, så lurer Henry Toft på at sælge - ikke ejendommen, men butikken. Derfor er det muligt, at den sæson, der indledes på torsdag, bliver den sidste med ham ved disken. Men det er ikke sikkert. Beslutningen er ikke truffet endnu, men overvejelserne alligevel så langt fremme, at han godt vil lufte dem.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk