11. april 2021
To mænd blev torsdag varetægtsfængslet frem til den 23. marts, efter politiet standsede dem med en større mængde skunk i bilen. Foto: Maja Andersen
To mænd blev torsdag varetægtsfængslet frem til den 23. marts, efter politiet standsede dem med en større mængde skunk i bilen. Foto: Maja Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To varetægtsfængslet i sag om skunklaboratorium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To varetægtsfængslet i sag om skunklaboratorium
Opdateret 25. februar 2021 kl. 16:36
Kalundborg - 25. februar 2021 kl. 16:31
Af Thomas Rye

En 36-årig mand fra Jerslev og en 42-årig mand fra Kalundborg blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet i knapt fire uger frem til den 23. marts mistænkt for at have haft et skunklaboratorium et sted i Kalundborg Kommune. Det fortæller anklagerfuldmægtige Magnus Mølholm.

- Mændene nægtede sig skyldige i de fleste af anklagerne, fortæller anklageren, der ikke kan fortælle yderligere om sagen, da den foregik bag lukkede døre.

Mændene blev arresteret onsdag eftermiddag, da politiet standsede dem mens de kom kørende i en personbil ad Slagelsesvej i Kalundborg. Betjentene lod mærke til en kraftig duft fra bilen, og da de ransagede den fandt de omkring 5,5 kilo skunk gemt i bilen.

Efterfølgende foretog politiet ransagning af flere adresser i Kalundborg Kommune for at finde eventuelle spor i sagen. Politiet fandt ved ransagningerne flere hashplanter i et skunklaboratorium, som var under opbygning.

I forbindelse med en af ransagningerne kiggede politiet også på el-installationerne, der bar præg af muligt tyveri af strøm til skunklaboratoriet.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk