16. oktober 2019
Det var i Kalundborg Svømmehal at en 12-årig dreng og en 19-årig mand i fællesskab reddede en ung mand fra at drukne.  Foto:Eva Lyng Johansen
Det var i Kalundborg Svømmehal at en 12-årig dreng og en 19-årig mand i fællesskab reddede en ung mand fra at drukne. Foto:Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To unge hædret for redde mand fra druknedød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To unge hædret for redde mand fra druknedød
Kalundborg - 09. november 2018 kl. 15:22
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands politi har fredag hyldet en række modige og handlekraftige borgere.

To af dem kommer fra Kalundborg Kommune, og den ene er en 12-årig dreng fra Gørlev og den anden en 19-årig mand fra Kalundborg.

Den 13. marts 2018 kort før kl. 17.30 besvimede en ung mand i Kalundborg Svømmehal, da han dykkede efter ringe i vandet. En 12-årig dreng stod oppe på bassinkanten og observerede, at manden ikke kom op til vandoverfladen igen, hvorefter han resolut hoppede i vandet og dykkede ned efter manden. Da den 12-årige kom op til vandoverfladen med manden blev han mødt af en 19-årig mand, som hjalp ham med at få manden op på bassinkanten.

Der var ingen vejrtrækning, så den 12-årige og den 19-årige påbegyndte straks førstehjælp ved indblæsninger og hjertemassage.

Kort tid efter kom han til bevidsthed og har det godt i dag.

- Med deres unge alder taget i betragtning, så er det en helt fantastisk og ekstraordinær indsats den 12-årige og 19-årige har udført, Derfor tildeles de en dusør og et diplom, lyder det fra politiet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk