20. januar 2019
»Meget uklogt« lyder politiets bedømmelse af sedler, hvor to drenge fra Tømmerup Skoleblev udstillet i sag om overgreb.. Foto: Thomas Rye
»Meget uklogt« lyder politiets bedømmelse af sedler, hvor to drenge fra Tømmerup Skoleblev udstillet i sag om overgreb.. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To små drenge hængt ud på løbesedler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To små drenge hængt ud på løbesedler
Kalundborg - 24. januar 2018 kl. 08:21
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I december blev der uddelt sedler/breve i Tømmerup med oplysninger om en sag fra Tømmerup Skole.

arrow Læs også: Forældre fik først besked om overgreb efter fire døgn

Løbesedlerne var forsynet med billeder af to drenge fra indskolingen, som blev beskyldt for overgreb mod en jævnaldrende pige.

Midt- og Vestsjællands Politi har kendskab til løbesedlerne, der både blev delt ud i postkasser og hængt op i Tømmerup, og anlagde i december den juridiske vurdering, at der ikke var en sag at gå videre med.

Men lederen på Kalundborg Politistation, Dan Warming, har også denne bedømmelse af uddelingen af sedlerne om de to drenge og sagen fra Tømmerup Skole:

- Det var meget uklogt, siger han.

Hadefulde plakater

Faderen til den pige, der er blevet udsat for grænseoverskridende oplevelser i Tømmerup Skole, har set på nettet, at flere mener, at han står bag sedlerne om de to drenge.

- Den sag har jeg talt med politiet om, og jeg kan sige igen, at jeg i denne sag udelukkende har handlet ud fra mine bekymringer, og jeg er ikke hadefuld. Plakaterne med billederne er hadefulde, og de er for grove.

Faderen fortæller til Nordvestnyt, at han den 18. december - hvor skolen via sit intranet orienterede pigens forældre om en særdeles grov episode fire døgn tidligere - talte med alle mulige venner og bekendte om sagen i alle dens detaljer.

Det gjorde han også i de følgende dage.

- Jeg ved ikke, hvem, der stod bag plakaterne. Men jeg sendte besked til alle, jeg havde været i kontakt med, om at stoppe med det samme, siger faderen.

Klar til dialog

Han har læst tre debatindlæg, hvor nogle mener, at det er ham, der står bag sedlerne, og faderen fortæller, at han har skrevet direkte til dem og oplyst, at de er velkomne til at komme forbi og tale om sagen og dens detaljer.

Det tilbud har ingen taget imod endnu.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk