29. juli 2021
Der er nostalgi og rock?n?roll på programmet, når Michelle Birkballe inviterer Rock Nalle med som speciel guest star. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Der er nostalgi og rock?n?roll på programmet, når Michelle Birkballe inviterer Rock Nalle med som speciel guest star. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To seje stemmer mødes: Rock Nalle og Birkballe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To seje stemmer mødes: Rock Nalle og Birkballe
Kalundborg - 12. februar 2019 kl. 13:05
Af Stefan Andreasen

Michelle Birkballe, født i 1979, er én af landets førende kvindelige fortolkere af 1950'er- og 60'er-numre - en stemme, der lyder som en blanding af Brenda Lee, Bonnie Tyler og Bonnie Raitt.

Én af dem, der har været med i dansk rock'n'roll siden 1950'erne, er gode, gamle Rock Nalle - Roland Lyhr Sørensen. Michelle Birkballe har inviteret den 76-årige rock-ekvillibrist med på sin turné, der onsdag den 27. februar rammer Juvi i Bredgade i Kalundborg.

- Det her er også tænkt som en hyldest til Nalle. Det har han sgu fortjent. Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham igennem tiden, og som virkelig mestrer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer. Det er once in a lifetime, lyder det fra Michelle Birkballe.

Med i bandet har hun Jakob Baumgartner, guitar, Josef Baumgartner, piano, Ulrik Bust, sax, Jakob Skytte, bas, Eddi Jarl, trommer.

Rock Nalle begyndte sin karriere i slutningen af 1950'erne i Odense. Han spillede i midten af 1960'erne i en række fynske grupper, blandt andet Les Amis. I 1966-67 brød han igennem med sit band The Big Sound. I slutningen af 1960'erne opgav han musik-karrieren og genoptog sin profession som slagtersvend.

I 1970'erne begyndte han at optræde igen og indspillede i 1977 blandt andet hittet »Go'e gamle fru Olsen«, en fordanskning af Little Richards »Good Golly Miss Molly«.

Michelle Birkballe og Rock Nalle har tidligere optrådt sammen ved særlige lejligheder.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk