3. marts 2021
To mænd på 18 og 19 år blev fik i går deres straf for et groft hjemmerøveri i Høng ved Retten i Holbæk. De er blevet udvist af Danmark på livstid og har fået flere års fængsel. Foto: Mie Neel
To mænd på 18 og 19 år blev fik i går deres straf for et groft hjemmerøveri i Høng ved Retten i Holbæk. De er blevet udvist af Danmark på livstid og har fået flere års fængsel. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mænd udvist for altid for hjemmerøveri i Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd udvist for altid for hjemmerøveri i Høng
Kalundborg - 07. januar 2020 kl. 20:40
Af Anna Egeris Karstoft

To yngre mænd fra Høng blev i går idømt flere års fængsel og en udvisning af Danmark ved Retten i Holbæk, efter de tilbage i maj begik et groft hjemmerøveri mod en 17-årig dreng, stjal en bil og begik et indbrud på tre forskellige adresser i Høng.

arrow Læs også: 18-årig ville betale hashgæld

Den 17-årige blev truet med en attrappistol midt om natten på sit soveværelse, hvor de to mænd dukkede op, maskerede, og tog et tv med sig.

Der er tale om 19-årige Ziad Omar Alfarroukh, der har fået en straf på fem års ubetinget fængsel, og 18-årige Zakaria Ramzi Moustafa, der grundet sin alder på kun 17 år på gerningstidspunktet, fik en lidt mildere straf på tre år og seks måneders ubetinget fængsel.

Begge mænd er blevet udvist for bestandig af Danmark, og må derfor aldrig rejse ind i landet igen efter udvisningen.

Det oplyser anklager i sagen Andreas Dahl, der er tilfreds med dommen.

- Jeg er meget tilfreds med, at retten har fulgt de betragtninger, som anklagemyndigheden havde, og at den var enig i, hvor sanktionsniveauet ligger, siger han.

Begge mænd valgte at anke dommen efter domsafsigelsen.

Domsmandsretten lagde, ifølge anklageren, vægt på den grove kriminalitet i forhold til de to mænds relativt begrænsede tilknytning til Danmark, ligesom der blev lagt vægt på et af vidnernes forklaring, der understøttede de øvrige oplysninger i sagen.

Begge mænd blev varetægtsfængslet efter domsafsigelsen af hensyn til retshåndhævelsen.

- Det betyder, at man mener, at det er så grov en sag, at samfundet ikke er tjent med, at de kommer på fri fod i forhold til retsfølelsen, siger Andreas Dahl.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk