25. februar 2020
Thomas Buttenschøn kan opleves til en gratis koncert på Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus fredag den 4. oktober.
Thomas Buttenschøn kan opleves til en gratis koncert på Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus fredag den 4. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To gratis koncerter på Postgaarden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To gratis koncerter på Postgaarden
Kalundborg - 11. september 2019 kl. 18:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Billetsalget til de to kommende koncerter på Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus på Kordilgade 6b går lidt for langsomt i forhold til det, som indehaver Morten Nystrup havde forventet.

Det tager han nu konsekvensen af og gør de to koncerter ganske gratis for alle publikummer. Dem, der har købt billetter, de får naturligvis pengene refunderet.

- Vi benytter lejligheden til at give alle mulighed for gratis at komme ind og se og opleve de rammer, som vi har fået etableret, og så håber vi at de kommer igen en anden gang. Det er altid sjovere, når der er fuldt hus fremfor at sidde i et halvfyldt lokale. Den 20. september er det Innocent Blood og 4. oktober Thomas Buttenschøn, der går på scenen, fortæller Morten Nystrup.

Innocent Blood er et dansk pop/rock band, som op igennem 90'erne udgav to engelsksprogede CD'er, men fik først deres egentlige gennembrud i 1999, da de udgav soundtracket til »Kærlighed Ved Første Hik«, og den nok mest populære sang derfra »Den Første Gang«.

Siden den gang er der udgivet flere CD'er og singler, og senest den helt store succes, musicalen »Kærlighed Ved Første Hik«, hvor de selv stod på scenen og spillede alle deres fantastiske sange live til over 70 udsolgte forestillinger i Tivoli og på turne i hele landet.

Deres musik har været med i flere danske film, der tilsammen er blevet set af mere end 1.000.000 danskere. De har samarbejdet med de legendariske radioshows »Tæskeholdet« og »Monkeybusiness«, som affødte landeplagerne »Vi sparker røv« og »Kære Julemaayyn«.

Innocent Blood har inspireret og påvirket en hel generation med deres musik, der dagligt bruges i folkeskolens musikundervisning og kopieres af unge coverbands landet over.

Når bandet rykker ud live i 2019-20 er det bare at skråle med på 20 års jubilæet for sangene på »Kærlighed Ved Første Hik soundtracket

Den anmelderroste og folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn pakker tasken og drager ud i det ganske land med sit seneste show »Tilbage På Dansk«. Den 4. oktober er han solo på Postgaarden.

Buttenschøn udgav i foråret sit første officielle dansksprogede album siden 2011. På albummet tager Thomas Buttenschøn lytterne med tilbage i tiden. Han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkoholforbrug, og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid.

Det hele kan godt se en smule trist ud, men på »Tilbage På Dansk«-tournéen, bliver al melankolien holdt i hånden af den varmeste humor. Og netop det komiske og det alvorlige, danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, og der må grædes.

Og til tider bliver det så tragikomisk, at der må grædes af grin.

Selve showet er en (p)opsang om de danske værdier. Hvad gør os mere danske end, skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere, når man kun er halvdansk. Alt det og meget andet kan du få svar på, når Buttenschøn gæster Kalundborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk