28. marts 2020
Vinder af "Talent 2019", Hibeh Ajeel, på scenen i Juviklubben, der nu er ved at gøre klar til en ny omgang "Talent". Foto: Martin Stokkebro Moestrup
gallery icon

Se billedserie

Vinder af "Talent 2019", Hibeh Ajeel, på scenen i Juviklubben, der nu er ved at gøre klar til en ny omgang "Talent". Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To gange talent-pleje i Juviklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To gange talent-pleje i Juviklubben
Kalundborg - 19. februar 2020 kl. 19:12
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Juviklubben i Kalundborg har i den nære fremtid to arrangementer, der henvender sig til unge, lokale talenter, først »Åben scene« torsdag den 27. februar, der varmer op til den traditionsrige konkurrence »Talent«, torsdag den 5. marts.

»Åben scene« er en jamsession for alle unge, der har lyst til at optræde på en scene.

- De kan gå på scenen med lige, hvad de har lyst til, siger klubleder Richard Poulsen.

Arrangementet finder sted i samarbejde med Kalundborg Almennyttige Boligselskabs bolig-sociale projekt Tryghed og Trivsel.

- Der er så mange unge talenter i boligområdet, og dem vil vi gerne have på scenen nede hos os. Vi har lige haft Roya Attaei med i X Factor. Sidste års vinder i vores »Talent« var også fra boligområdet, og nu vil vi gerne jagte og fremme nye talenter, siger klublederen.

Søstrene Hibeh og Hanady Ajeel løb sidste år med henholdsvis første- og andenpladsen i Juviklubbens »Talent 2019«.

Den 5. marts går det løs igen, hvor der er solide præmier på højkant til de tre vindere af »Talent 2020« - 3000 kr. til førstepladsen og 2000 kr. og 1000 kr. til henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Aldersgrænsen for deltagerne er 0-21 år, Juviklubben stiller lydanlæg og scene til rådighed, og alle former for scene-underholdning er tilladt, lige fra sang, dans og musik-grupper til trylleri og stand-up.

- Alle er velkomne, siger Richard Poulsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk