21. september 2019
To festivaler arbejder sammen til sommer - fra venstre er det Søren Vind og Henrik Birk Nielsen fra Den 8. Himmel og til højre Johnny Elmelund, Kalundborg Rock'er.
gallery icon

Se billedserie

To festivaler arbejder sammen til sommer - fra venstre er det Søren Vind og Henrik Birk Nielsen fra Den 8. Himmel og til højre Johnny Elmelund, Kalundborg Rock'er.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To festivaler sammen: Den 8. Himmel flytter ind på Kalundborg Rock'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To festivaler sammen: Den 8. Himmel flytter ind på Kalundborg Rock'er
Opdateret 10. april 2019 kl. 20:21
Kalundborg - 10. april 2019 kl. 17:05
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Rock'er lever i den grad op til familie-konceptet til sommer - i anledning af 20 års fødselsdagen er Kalundborgs mega-populære børne-musikfestival Den 8. Himmel, der hver sommerferie samler tusindvis af børn i alderen 2-10 år i Klosterparken, inviteret med og holder to af sommerens i alt fem koncerter i et enormt, tre-masters telt på festivalpladsen.

Her vil børnene og deres forældre lørdag den 10. august kunne opleve to Den 8. Himmel-koncerter på stribe i teltet om formiddagen; fra kl.10.30 er Sigurd Barretts Bjørnetrio på scenen, og kl. 11.50 optræder børne-tv-vært Jeppe Vig Find med sit orkester Jeppe & Jazzhyænerne.

- Vi glæder os meget over, at vi i år kan løfte Kalundborg Rock'er til et endnu højere niveau, så vi også får børnene med på festivalen, siger talsmand Johnny Elmelund.

- Vi skaber festival-rammerne og sørger for det store telt, og så kommer folkene fra Den 8. Himmel med deres genkendelige koncept fra Klosterparken. På den her måde bliver Kalundborg Rock'er en festival for alle aldre - fra 2-90 år, siger Johnny Elmelund.

- Når Kalundborg Rock'er fylder 20 år og pænt inviterer os med til festen, så kommer vi med glæde og arrangerer en formiddag for børnene på festivalpladsen, siger Søren Vind, børnekulturkonsulent i Kalundborg Kommune og ankermand på Den 8. Himmel.

Han og kollega Henrik Birk Nielsen vil stå i døren som normalt til koncerterne i Klosterparken, og børnene vil også kunne genkende maskotten Himmelhunden. I anledning af Den 8. Himmels indtog på festivalpladsen vil der blive produceret særlige festival-armbånd til børnene med logoer fra både Kalundborg Rock'er og Den 8. Himmel.

Der vil være plads til 1000-1200 børn og forældre til Den 8. Himmel-koncerterne i det store festival-telt. De mest populære Den 8. Himmel-koncerter i Klosterparken kan samle op mod 1800 børn fra daginstitutioner, dagplejer og skoler.

Som følge af dobbeltkoncerten på Kalundborg Rock'er den 10. august er der til sommer kun tre mod normalt fire Den 8. Himmel-koncerter i Klosterparken: Motor Mille med Band kommer tirsdag den 2. juli, tirsdag den 23. juli er det Ulla Abdullas Cocobongoband, og tirsdag den 30. juli Katrine Bille med Band.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk