16. september 2019
Advokat Per Nykjær har det godt med at være tilbage i de lokaler, han forlod tilbage i 2001. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Advokat Per Nykjær har det godt med at være tilbage i de lokaler, han forlod tilbage i 2001. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilbage i kendte lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbage i kendte lokaler
Kalundborg - 19. marts 2019 kl. 07:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er advokat Per Nykjær, Kalundborg, tilbage i de lokaler, han forlod i 2001, da han blev partner i Advokatfirmaet Sv. O. Hansen og flyttede til Kordilgade 38, hvor advokatfirmaet havde haft adresse siden 1902.

Advokatfirmaet Sv. O. Hansen har nu adresse på Kordilgade 19, 1. sal, og selvom det kun er ganske kort tid siden Per Nykjær flyttede ind, så er hans mavefornemmelse rigt fin.

- Det er godt at være tilbage her, selvom det også har været fint på Kordilgade 38, siger Per Nykjær, som siden 1. januar 2014 har været eneejer af Kalundborgs ældste advokatfirma - Advokatformaet Sv. O. Hansen.

På Kordilgade 38 var der 450 kvadratmeter i to etager, mens der på det nye kontor i Kordilgade 19 1. sal er 143 kvadratmeter, og det er mere passende til advokat Per Nykjær og sekretær Christina Nielsen.

- Her hvor jeg sidder nu, kan jeg faktisk se vandet, fortæller Per Nykjær.

Men det med at nyde udsigten er der ikke meget tid til. Der er masser af opgaver for Per Nykjær, der har været advokat i Kalundborg siden 1. oktober 1994, hvor han fik sin bestalling. Per Nykjær er certificeret medlem af Danske BOLIG advokater og hjælper kunden igennem alle bolighandlens faser, ligesom Kalundborg-advokaten også arbejder med dødsbobehandlinger og værgemål, hvor han er beskikket af Statsforvaltningen og økonomisk og/eller personlig værge for et stort antal mennesker.

Per Nykjær arbejder bl.a. også med inkasso, gældssaneringer, familieret, testamenter, ægtepagter, skilsmisser, bodelinger og forældremyndighed.

Advokatens tidligere kontor på Kordilgade 38 skal nu ombygges til lejligheder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk