19. august 2019
Lokalerne i Kordilgade 32 er stadig tomme, men allerede på mandag får indehaver Mette Thrane leveret varer til sin nye legetøjsbutik.
gallery icon

Se billedserie

Lokalerne i Kordilgade 32 er stadig tomme, men allerede på mandag får indehaver Mette Thrane leveret varer til sin nye legetøjsbutik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thranes Legetøj er snart klar til åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thranes Legetøj er snart klar til åbning
Kalundborg - 15. februar 2019 kl. 10:54
Af Anna E. Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mette Thrane er i fuld gang med at få monteret reoler og skærmet vinduer i sine nye lokaler i Kordilgade 32 i Kalundborg, hvor hun den 28. februar åbner sin anden legetøjsforretning. Hun er allerede indehaver af Gørlev Legetøj i Gørlev og nu er hun snart klar med Thranes Legetøj i Kordilgade i Kalundborg.

Nøglerne til lokalet fik hun den 1. februar, og knap to uger efter er hun på nippet til at få leveret varer til forretningen. Hun mangler bare at male og montere reoler, inden lokalerne skal fyldes med alt fra gammeldags spilledåser, glansbilleder og Afrikas Stjerne til Gurli Gris, perler og forskellige Schleich-dyr.

Konceptet i den nye forretning skal være det samme som i forretningen i Gørlev.

- Jeg kan godt lide, at der er legetøj over alt, på gulvet, i reolerne og alle steder, så man skal gå på opdagelse i butikken og lede efter varerne, fortæller indehaver Mette Thrane i det endnu tomme lokale.

En del af konceptet i forretningen i Gørlev har været at drive postbutik. Det bliver i første omgang ikke tilfældet i Kalundborg. Ikke fordi Mette Thrane ikke vil, men fordi der i øjeblikket ikke er behov for flere postbutikker i Kalundborg. Hun er dog skrevet op til at tilbyde denne service i tilfælde af, at nogle af de andre forretninger skulle springe fra. Hun kan nemlig se flere fordele ved at kombinere en legetøjsbutik med postbutik.

- Vi får jo en masse kunder ind, som måske ikke ville være kommet i butikken ellers, som så lige skal have noget legetøj med, forklarer Mette Thrane, der sidste år blev kåret som årets erhvervsmand m/k i Gørlev på generalforsamlingen i Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk