23. juni 2021
Falcks testcenter på Slagelsesvej i Kalundborg holdt lukket mandag og i weekenden efter en medarbejder var testet positiv for Corona-smitte. Foto: Per Christensen
Falcks testcenter på Slagelsesvej i Kalundborg holdt lukket mandag og i weekenden efter en medarbejder var testet positiv for Corona-smitte. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testcenter blev lukket på grund af Corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testcenter blev lukket på grund af Corona
Opdateret 11. maj 2021 kl. 13:34
Kalundborg - 11. maj 2021 kl. 13:20
Af Thomas Rye

Det var på grund af et tilfælde af Corona-smitte, at Falcks testcenter på Slagelsesvej 121 i Kalundborg har holdt lukket mandag og i weekenden.

- Desværre er en af vores ansatte, der har været tilknyttet vores testcenter på Slagelsesvej 121 i Kalundborg, blevet testet positiv med covid-19, fortæller Daniel Gertsen, der er regionsdirektør ved Falck.

- For at beskytte borgerne i lokalområdet valgte den centeransvarlige derfor som en ekstra forholdsregel at lukke testcentret midlertidigt for at være helt sikker på at have styr på situationen. Myndighederne er blevet orienteret om denne beslutning og testcentret er genåbnet i dag klokken 09.00, fortsætter han.

Flere borgere i Kalundborg havde lagt mærke til lukningen af testcenteret, der gav anledning til en del debat blandt andet på sociale medier. Her spekulerede flere da også i, om nedlukningen skyldtes et tilfælde af Corona-smitte.

Testcenteret på Slagelsesvej 121 tilbyder de såkaldte kviktest eller hurtigtest, hvor testen tages i næsen og der er svar inden for kort tid. Testcenteret holder til hverdag åbent mellem klokken 09.00 og 19.00, og der er ikke krav om tidsbestilling.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk