22. januar 2019
De nedslidte og skæve siddepladser i Gryden skal rettes op, og det vil Kalundborg Amatør Teater gerne selv stå for. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

De nedslidte og skæve siddepladser i Gryden skal rettes op, og det vil Kalundborg Amatør Teater gerne selv stå for. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunens skæve trin: Nu går teater-formand selv i aktion med skovlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunens skæve trin: Nu går teater-formand selv i aktion med skovlen
Opdateret 19. januar 2018 kl. 16:21
Kalundborg - 19. januar 2018 kl. 05:59
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Imens en arbejdsgruppe, på Kalundborg Amatør Teaters initiativ, arbejder med Møllebakkens fremtid på den lange bane, håber KAT-formand Jakob Hedebo på kommunens velvilje på den korte bane, til sommer, så der igen kan spilles byspil i Gryden.

Problemet er, at amfi-teatrets sidde-trin er så skæve og udhulede, at publikum er på et fakir-ophold, mens de ser forestillingen.

- Hvis kommunen bare vil se velvilligt på, at vi selv stiller med skovle og spader og retter de fliser og afsatser lidt op? Bare det værste. Måske vil kommunen stille grus til rådighed til arbejdet? Så skal vi nok udføre det. I forvejen er det jo os selv, der slår græsset på trinnene og omkring kulisserne, når vi har byspil. Det er min plæneklipper, der bliver brugt, siger Jakob Hedeboe.

Klaus Ødegaard fra KAT har tidligere udtalt til Nordvestnyt, at det ikke er sikkert, at byspillet i Gryden vender tilbage til sommer, fordi publikums-pladserne er så nedslidte.

- Jeg tror på, at vi - med lidt velvilje fra kommunen - kommer til at spille byspil i Gryden til sommer, siger Jakob Hedeboe.

- Lige nu planlægger vi efter at genopsætte en god, gammel succes, Hans Heisings iscenesættelse af »Snehvide«. Det er Hans og mig, der har planer om at sætte den op til sommer, fordi der ikke er andre, der har budt ind. Vi trænger lige til en musical-pause, så vi kan samle kræfter til næste år, hvor Klaus Ødegaard vil stå for opsætning af »Pippi The Musical«, siger Jakob Hedeboe.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk